Gevraagd worden door de liefde van je leven? Da’s één zaak. Nu is het tijd voor jou om ook een belangrijke vraag te stellen. Je wilt namelijk een betrouwbare persoon aan je zij door het hele proces. Daarom is een getuige vragen een absolute must. Wij tonen hoe je dat doet.

Met een lekker flesje

Is je toekomstige getuige een echte wijnkenner, of lust ze wel eens een lekkere G&T? Met een fles van haar favoriete drankje kom je mijlenver. Maak een gepersonaliseerd etiket, of verpak het in een mooie doos met een emotionele boodschap. Snif snif.

Tijdens een brunch

Nodig haar uit op een gezellige brunch bij je thuis, of op restaurant. Gewoon, om even bij te babbelen, zogezegd. Dit is het perfecte moment om een lief briefje mee te sturen vanuit de keuken. Een echte verrassing!

Brunch getuige

Met een speciaal recept

Kookt je toekomstige getuige graag? Geef haar een kookboek cadeau, en voeg er je eigen recept aan toe. Een recept voor de perfecte vriendschap. Stel je vraag op ‘t einde. Wedden dat ze ‘ja’ zegt?

Met een beauty bag

En wat dacht je van een beauty bag? Stel een pakketje samen met een aantal musthave make-up items, en verpak ze in een mooi tasje. Een fijn cadeau voor de beauty lover, en de ideale manier om meteen dé vraag te stellen.

Met een snack pack

En voor de snoepers onder ons: geef een collectie snoep en andere snacks, op een fijne manier verpakt. Too sweet to be true!

Met een fijn juweel

Maak je jouw getuige blij met een mooi juweel? Koop de halsketting die ze al zo lang wou, of voorzie een eigen verlovingsring voor je getuige. Geen wonder dat jij zo’n goede vriendin bent!

getuige juweel

Met een hint naar ‘t verleden

Hebben jullie al een hele geschiedenis samen afgelegd? Dan hebben jullie het vast al vaak over trouwen gehad. Over de liefde van jullie leven, de blunders onderweg, en het huwelijk waar jullie van dromen. Vertaal die herinneringen naar een mooi gebaar. Old but gold!

Met een kit voor noodgevallen

Elke getuige heeft een emergency kit nodig. Je weet wel, zo een box vol musthaves voor de spannende tijd die eraan komt. Een paar pijnstillers, haarspelden, vochtige doekjes, naald en draad, een kam, muntjes, … Noem maar op! Alles wat je als bruid én als getuige wel kan gebruiken op moeilijkere momenten. Leuk en nuttig!

Met een old school mix cd

Stel zelf een cd samen, maak een lijst op Spotify, of zet een paar liedjes op usb. Overtuig je toekomstige getuige met liedjes die jullie terugbrengen naar vroeger, of net een paar melige love songs die je klaarmaken voor de grote dag.

Met een grappige oude foto

Als jullie elkaar al lang kennen hebben jullie vast een aantal zotte foto’s samen. Van die ene keer op dat festival, of van toen jullie nog écht klein waren. Met zo’n herinneringen zet je meteen de juiste sfeer. Samen in ‘t verleden, nog hechter in de toekomst.

foto getuige

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.