Bij een romantisch huwelijk hoort uiteraard ook een romantische huwelijksreis. Zoeken jullie het niet te ver? Goed idee! Je moet maar enkele uurtjes rijden of vliegen om de meest romantische plekjes ter wereld te bezoeken. Wij zochten onze favorieten voor je uit.

Amalfi, Italië

romantische citytrip naar Amalfi in Italië

Hooverphonic schreef er niet per toeval een liedje over. De Amalfikust spreekt zo tot de verbeelding dat menig kunstenaar er zijn hart verliest. De ideale plaats om elkaar weer te vinden na een hectische periode, dus. Je vindt er vijfsterrenhotels met de mooiste terrassen, dus geniet met volle teugen van die cocktail in je hand bij een ongelofelijke zonsondergang.

Hydra, Griekenland

romantische citytrip naar Hydra in Griekenland

Willen jij en je geliefde even helemaal weg zijn van de wereld? Dan is Hydra voor jullie de uitgelezen plek. Dit charmante eilandje ligt niet ver van Athene maar is toch heel rustig. De reden? Auto’s en moto’s zijn er verboden: je vaart er naartoe met een bootje. Geniet er dus in alle rust van een drankje met uitzicht op de imposante kliffen die uitkijken op de Golf van Egina.

Parijs, Frankrijk

romantische citytrip naar Parijs in Frankrijk

De lichtstad bij uitstek kon natuurlijk niet ontbreken van deze lijst. Niet veel tijd voor een huwelijksreis? Vliegangst? Dat hoeft je helemaal niet tegenhouden om er even tussenuit te gaan en een bezoek te brengen aan de stad van de liefde. Op slechts enkele uren tijd lopen jullie hand-in-hand langs de Seine en genieten jullie van een lekker warme croissant bij een gezellig Parijs cafeetje.

Wenen, Oostenrijk

romantische citytrip naar Wenen in Oostenrijk

Je huwelijksdag is per definitie razend druk en dichtgeplamuurd met formaliteiten en plichtplegingen. Van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht hol je van hot naar her, zonder dat je de tijd hebt om van het gebeuren te genieten. Probeer daarom bewust rustmomenten in te lassen om te praten met je favoriete genodigden en – niet te vergeten – met elkaar. Het is trouwens geen schande om er op een onbewaakt moment eventjes tussenuit te glippen met zijn tweetjes.

Wind je niet op over details, maar neem ieder moment ontspannen en ‘mindful’ in je op. Je beleeft deze dag namelijk maar één keer.

En, is het niet heerlijk wegdromen? Je hebt enkel nog je koffers te pakken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.