Je hebt maandenlang wel duizend beslissingen moeten nemen tijdens het plannen van je grote dag. Je hebt de dag zelf van hot naar her gerend. Dan heb je zo’n huwelijksreis toch wel dubbel en dik verdiend. Mag het dan ook een tikkeltje specialer zijn? Dat dachten we wel! Hier zijn vijf originele bestemming voor je huwelijksreis:

Samen op safari in Tanzania

Tanzania

Ideaal voor koppels die net iets meer zoeken dat een all-in resort huwelijksreis. Je hebt keuze uit ontelbare avontuurlijke activiteiten zoals een safari in het Serengeti National Park én helpt bovendien een regio die sterk afhankelijk is van het toerisme.

Lekker ontspannen in het zonnige portugal

Portugal

Portugal is een enorm divers land. Van het mondaine Lissabon over het heerlijk gezellige Porto naar de Algarve waar je kan surfen en genieten van verse zeevruchten. Een romantische roadtrip door Portugal is echt een heel leuk idee voor een huwelijksreis, en helemaal niet zo ver van huis.

Pittoreske haven in Kroatië

Kroatië

Kroatië is een van de meest romantische bestemmingen van Europa. Het land combineert het Mediterrane klimaat met de gastvrijheid van de Balkan. Er zijn vele gezellige stadjes, zoals bijvoorbeeld Split. Deze stad was een van de vele filmlocaties van de serie Game Of Thrones, dus wie weet word je zelfs gecast als figurant?

Samen de bergen gaan verkennen

Canada

Het ‘kleine’ broertje van de VS is vooral gekend voor zijn adembenemende landschappen en lekker eten. Of je nu langs de westkant de regio rond Vancouver ontdekt of naar Niagara Falls afzakt vanuit Toronto of Quebec, je zal niet teleurgesteld zijn. Hou je trouwens van skiën? Het land kent ontelbaar veel skipistes, dus kruip samen op de latten en genieten maar!

Met de jeep Israël verkennen

Israël

Israël is hier niet echt gekend als vakantiebestemming, maar heeft echt wel veel te bieden. Een strandvakantie in de buurt van Tel Aviv, kuieren in het historisch centrum van Jeruzalem of een jeeptocht in het Golan-gebergte: kies zelf maar wat je leuk vindt. Fantastisch wordt die huwelijksreis sowieso!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.