De bruiloft van Brittany en Jeremy Peck uit Ohio kende een opmerkelijke wending toen de vader van de bruid onverwacht haar stiefpapa bij de ceremonie betrok. Een verzoenend gebaar dat een heuse feelgood-hit werd op het wereldwijde web. En terecht…

Todd Bachman (43) was al met zijn dochter Brittany (21) onderweg naar het altaar, toen hij de huwelijksdienst plotseling onderbrak voor een wel erg bijzonder initiatief. Hij greep de hand van Brittany’s stiefvader, Todd Cendrosky (45), en sleepte hem mee om de stralende bruid sámen over het gangpad te begeleiden. Een emotioneel moment voor alle aanwezigen, niet in het minst voor de heer Cendrosky zelf. ‘Het was één van de mooiste dagen van mijn leven’, liet de ontroerde stiefpapa optekenen.

Twee weken eerder had de aanstaande bruid haar natuurlijke vader opgebeld om hem huilend te vertellen dat ze werd verteerd door twijfels: wie moest haar naar het altaar brengen? Ze hield van allebei haar vaders en was radeloos.

De manier waarop Todd Bachman een mouw paste aan dit probleem, liet de wereld niet onberoerd. De foto’s van het pakkende tafereel gingen in geen tijd viraal op de sociale media en werden opgepikt door meerdere tv-zenders. In heel wat huiskamers zorgden de beelden voor vochtige ogen.

Het gebaar van Bachman is des te specialer als je weet dat zijn relatie met stiefvader Cendrosky altijd stroef en eerder onvriendschappelijk was geweest. ‘Maar toen Brittany me opbelde en ik hoorde hoezeer ze ermee in haar maag zat, wist ik dat ik iets moest doen. Haar geluk kwam op de eerste plaats. Ik heb haar gezegd dat alles in orde zou komen en dat is ook gebeurd.’

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.