De unieke stijl van elke bruid en haar trouwfeest zie je onmiddellijk terug in haar trouwjurk. Daarom is het zo belangrijk dat ‘ie perfect is! Met luxueuze stoffen, adembenemende parels en flatterende silhouetten, speciaal ontworpen om je rondingen te showen, maakt Essense of Australia EveryBody/EveryBride het voor elke bruid makkelijker dan ooit om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen de jurk van haar dromen!

Lief en romantisch, dat is deze strapless mermaid trouwjurk van Essense of Australia. Stijl D2308+ glanst en schittert, en is perfect voor de klassieke bruid. Zilver kant en lineair geplaatste zilveren parels geven deze trouwjurk een modern gevoel. De hartvormige halslijn en het traditioneel silhouet maken van deze jurk een prachtig exemplaar voor die liefdevolle bruidsmomenten die je je voor altijd zal herinneren.  

Essense of Australia Stijl D2327+ is perfect voor de bruid die op zoek is naar een A-lijn silhouet. Met een trendy off-the-shoulder mouwtje, in combinatie met een laag uitgesneden sweetheart halslijn, geeft het bovenstuk elke bruid het beste van beide werelden. Licht, casual, en makkelijk om te dragen: deze trouwjurk is ideaal voor de bruid die verlangt naar een avond zonder zorgen.

En voor de bruid die een statement wil maken: zoek niet verder! De Essense of Australia Stijl D2343+ is écht iets voor jou. Deze prachtige trouwjurk met ball gown silhouet in kant en organza, is gemaakt om de hele nacht te kunnen dansen. De sexy achterkant met zwevende bandjes geeft de klassieke stijl een update. En hoe! De flirty details en het opvallende parelwerk voegen de nodige glamour toe aan deze jurk.

Of je trouwdag nu helemaal in het teken staat van een zomers strand, of net een vintage feest: je trouwjurk in de perfecte maat en stijl ligt op jou te wachten in de EveryBody/EveryBride collectie van Essense of Australia. Met variërende stijlen, van eenvoudig en slank, tot klassiek en vol: de plus size trouwjurk die perfect matcht met jouw unieke stijl en vorm is hier.

Hebben we jou al warm gemaakt voor een van deze jurken? Gebruik de winkelzoeker om een verkoper van Essense of Australia te vinden in jouw buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.