Je trouwdag, dat zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. En hoewel je alles graag tot in de puntjes plant, is een fijne verrassing pas écht speciaal. Dus voor je verder leest, stel jezelf eerst even deze vraag: wil ik verrast worden door mijn bruidegom? Dan is het nu tijd om te stoppen met lezen.

 

Ja zeker, stoppen met lezen! Stuur dit gewoon even door naar de bruidegom in kwestie. Zo geef je hem een subtiele hint. No pressure hé, bruidegoms. In ieder geval: wij stelden een lijstje op met een aantal leuke verrassingen voor de bruid die haar dag nog specialer maken

Geheime briefjes

Hoe leuk is het als je de hele dag romantische briefjes kan lezen van je partner? Heel leuk! Daarom kun je stiekem afspreken met de getuige van de bruid om de hele dag, op vastgelegde momenten, kleine boodschappen aan haar af te geven. Zo kun je haar op het moment dat ze zich klaarmaakt laten weten dat ze er prachtig uitziet, of net voor de ceremonie, dat je geen seconde langer meer wilt wachten om haar man te worden. Wees wél voorbereid op tranen, want die komen er vast aan.

Bruid verrassing liefdesbrief

Romantische verhalen

Maak een korte video of slideshow, vol met foto’s van jullie, en de mooie momenten die jullie al met elkaar hebben gedeeld. Vertel er niets over tegen je verloofde, en toon het tijdens de ceremonie of op het avondfeest. Een super intiem moment, waar je bruid maar al te blij mee zal zijn!

Ontbijt op bed

Oké, volgens de regels van de kunst mag je niet samen slapen met je bruid, de nacht voor de trouw. Toch heeft niemand al ooit gezegd dat je op de ochtend van de trouw niet bij haar in bed mag duiken, wel? Wek haar met een heerlijk ontbijt, zodat jullie nog héél even samen kunnen genieten voor alle festiviteiten beginnen. En haal je maar niets in je hoofd, want na dat ontbijt moet je wél weer gewoon even vertrekken.

Bruid verrassingsontbijt

Een weekend vol verwennerij

En nu eentje die voor jullie beiden heel erg leuk is: een verwenweekendje in een spa, of een luxe hotel, waar jullie twee volle dagen helemaal tot rust kunnen komen voor jullie grote dag. Maak haar koffertje klaar, ontvoer haar op ‘t werk op vrijdag, en begin met een heerlijk diner op restaurant. En of jullie daarvan zullen genieten!

Een boekje vol liefde

Dat je zielsveel van haar houdt, dat weet ze vast al. Toch wordt ze het nooit beu om te horen waarom dat precies zo is. Koop een mooi boekje, of laat er eentje maken, en schrijf hierin alle redenen waarom je van haar houdt. Schrijf er leuke momenten in op. Herinneringen die jouw hart sneller doen slaan, elke keer als je eraan denkt.

Een prachtig juweel

“Diamonds are a girl’s best friend” – natuurlijk. Daarom is het altijd een goed idee om haar een paar dagen voor het trouwfeest nog te verrassen met een mooi juweel. Ga op pad met haar getuige om een mooi exemplaar uit te kiezen waar ze helemaal weg van is. Een mooie ketting, bijvoorbeeld, die perfect past bij de rest van haar look.

Bruid juweel

Een intiem moment

En om af te sluiten, een idee waar je ons nog dankbaar voor zal zijn. Spreek met je ceremoniemeester af dat jullie na de ceremonie heel even de ruimte krijgen om met jullie twee te zijn. Geen pottenkijkers, geen felicitaties, familie of vrienden. Gewoon jij, en de liefde van je leven. Heel even, om te genieten van het intense moment dat jullie net hebben beleefd. Jullie zijn nu écht getrouwd en gaan ‘t leven in als man en vrouw. En da’s het mooiste van de hele dag.

Voldoende inspiratie opgedaan? Hopelijk is er al iets gaan kriebelen, en ben je klaar om een van onze ideëen te gebruiken, of om zelf creatief uit de hoek te komen. Succes!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.