Heb jij al kennis gemaakt met Ballentuono Bridal Group? Wij ontdekten dit prachtige bruidsmerk een aantal jaar geleden, en zijn nog altijd superfan! De Bellantuono Bridal Group draait al 50 jaar mee, en heeft in die periode de wensen van heel wat bruiden waargemaakt. En da’s geen wonder, want de Italiaanse bruidsmode scoort wereldwijd bijzonder goed.

 

Bellantuono Bridal group gaat al sinds haar ontstaan voor schoonheid, kwaliteit en originaliteit, en dat is dit jaar niet anders. De bruid die kiest voor dit modelabel staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze wil verrassend uit de hoek komen, is jong van geest, vastberaden en zelfverzekerd. Ze wil haar vrouwelijke troeven dan ook in de kijker zetten op haar speciale dag. En die kenmerken zien we duidelijk terug in de nieuwe collecties.

Bellantuono Collezioni: Jeugdige verleidelijkheid

De Bellantuono Collezioni is de jonge, bruisende ziel van dit merk. Iedere jurk uit deze collectie ademt vrouwelijkheid en verleidelijkheid dankzij de transparante bustiers in kant en kleine bloemendetails. De originaliteit van deze designs schuilt in de ongewone en onvoorspelbare materialen, zoals de glinsterende tule die gebruikt wordt voor de brede rokken. Een van de meest verleidelijke jurken van het seizoen is een silhouet dat aan de linkerzijde volledig transparant is. Gewaagd, maar oogverblindend voor de bruid met lef. Wow!

Bellantuono Collezioni bruidsjurk

Bellantuono Sartoria: Bloemige romantiek

De Bellantuono Sartoria 2018 wordt getypeerd door één grote bloemenweelde. De inspiratie voor deze lijn werd gehaald bij de Franse artiest Emile Gallé, een glasblazer die in de Art Nouveau stroming gesitueerd kan worden . Bruiden worden omgetoverd tot aristocratische dames, die liefelijkheid, elegantie en romantiek hoog in het vaandel dragen. De perfecte aanwinst voor een romantisch huwelijk.

Bellantuono Sartoria 2018 bruidsjurk

Blumarine: Iconische zachtheid

De Blumarine 2018 collectie blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Ontwerpster Anna Molinari dook naar aanleiding van deze heugelijke verjaardag in het archief van het modelabel en diepte de iconische jurken op die de identiteit van Blumarine door de jaren vorm hebben gegeven. Rozen zijn, zoals steeds, het echte trademark van deze collectie. Op de catwalk zien we zowel kleine applicaties als uitvergrote bloemen als eyecatcher. Kleurschakeringen in pastel geven deze collectie een zachte toets. De strik, in al haar vormen en structuren, werd als accent aan deze collectie toegevoegd om 40 jaar internationaal succes te vieren. Proficiat!

Blumarine 2018 bruidsjurk

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.