Sorella Vita is terug met een nieuwe collectie jurken voor bruidsmeisjes, voor de meest glamoureuze vriendinnengroep op een dag om nooit te vergeten. De collectie is geïnspireerd op metallic pailletten, en krijgt daardoor een unieke en moderne uitstraling. Sorella Vita is dan ook trots op haar ‘Nouveau Sequin’ collectie. En terecht!

Bruidsmeisjes Sorella Vita

De jurken van de Nouveau Sequin collectie geven elk bruidsmeisje een unieke en Art Deco geïnspireerde look, met een variatie aan silhouetten waartussen elk bruidsmeisje wel een passend model vindt. De veelzijdige patronen spreken tot de verbeelding van elke vrouw!

Sorella Vita bruidsmeisjes

Als het aankomt op jurken voor bruidsmeisjes, willen meer en meer bruiden tegenwoordig verschillende opties om een mix en match feeststijl te creëren die de persoonlijkheid van elk bruidsmeisje reflecteert. Bruiden gaan daarom ook op zoek naar speciale stoffen en stijlen die hun getuige net dat tikje extra doen schitteren. De Nouveau Sequin jurken zijn perfect voor beide looks!

Sorella Vita bruidsmeisjes

De pailletten-geïnspireerde stijl van deze jurken, de moderne uitstraling en flatterende silhouetten creëren de perfecte basis voor een super elegante look van de hele groep, in samenspel met prachtige neutrale tinten, of zelfs de koelere kleuren. 

 

Door de grote variatie in het gebruik van pailletten, vindt elk bruidsmeisje wel een stijl die bij haar past. Hoe opvallend en uniek dat ook mag zijn!

 

Het allerbeste van de hele Nouveau Sequin collectie, is dat de patronen perfect te combineren zijn met de bestaande Sorella Vita Moderne Metallic jurken. Het Art Deco patroon past zelfs bij tule en chiffon, in alle mogelijke vormen. Probeer ze maar eens te combineren met een zwoele platinum jurk, in een lichtblauwe en grijze kleur voor een moderne look. Of kies voor rosé gouden tinten, met pastel lavendel, voor een meer vrouwelijke en romantische look. Alles kan en alles mag!

Voor welke stijl je ook valt, de Nouveau Sequin collectie van Sorella Vita heeft vast en zeker een paar jurken die helemaal passen bij de stijl van je huwelijk. Gebruik de winkelzoekers om een Sorella Vita winkel in jouw buurt te bezoeken.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.