Het is bijna zover. Nog maar héél even en jouw grote dag is er al: je trouwt met de liefde van je leven, en kan niet wachten om de hele dag ten volle te beleven. Er zijn een paar specifieke momenten waar je vooral naar uitkijkt. En wij kunnen al raden welke dat zijn.

Wanneer je je ‘wedding-face’ opzet

Wanneer je wakker wordt, de douche in springt en op dat moment beseft: ‘Wow, vandaag is het zover’. Wanneer je je klaarmaakt in de ochtend is alles ineens tien keer zo spannend. Je laat alles op je afkomen. Het is jouw grote dag. Hier heb je zo lang naartoe geleefd en nu is het eindelijk daar. Je wordt helemaal klaargemaakt om te stralen. Een van de laatste momenten dat je nog heel even kan genieten van je leven als ongetrouwde persoon.

klaarmaken huwelijk

Wanneer je elkaar voor ‘t eerst ziet

Dit is waarschijnlijk het meest spannende moment van de dag: het moment waarop jullie elkaar voor ‘t eerst zien, helemaal klaargemaakt voor de mooiste dag van jullie leven. Jullie hebben er beide enorm veel zin in, en kunnen niet wachten om voluit ‘ja’ te zeggen. Wanneer jullie elkaar dan ook na een nacht apart terugzien is het net als die ene keer dat jullie elkaar voor ‘t allereerst zagen. Da’s pas liefde!

Wanneer je bijna je liefde verklaart

Net voor de ceremonie begint zijn jullie samen zenuwachtig. Alle ogen zijn op jullie gericht. De adrenaline giert door je lichaam, en jij kan alleen maar glimlachen, friemelen, nerveus in de ogen van je geliefde kijken. Alles verdwijnt, en jouw hart zit vol met liefde. Prachtig!

huwelijk ceremonie moment

Wanneer je net volop ‘ja’ hebt gezegd

Jullie kussen, de ceremonie is gedaan, iedereen klapt, lacht of huilt. Jullie hebben net naar mooie verhalen geluisterd, in het bijzijn van allemaal fijne mensen. Dat is het moment waarop je pas écht euforisch wordt. Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Wanneer je voor de eerste keer samen danst

En natuurlijk is ook de openingsdans een prachtig moment. Of jullie nu een dans hebben ingestudeerd of niet: een geslaagde dans is het sowieso! Mensen worden stil, of beginnen net te juichen. Ze kijken vol liefde naar jullie liefde. Geef maar toe, wie wil dat nu niet?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.