De mooiste decoratie, de meest unieke locatie of het lekkerste eten. Da’s allemaal belangrijk, maar uiteindelijk draait een huwelijk maar rond één ding: liefde. En dat hebben ze bij Affezione duidelijk begrepen.

Affezione betekent ‘liefde’ of ‘aantrekkingskracht’. Elk liefdesverhaal begint met dit gevoel van aantrekking, dat uitgroeit tot échte liefde. Een logisch gevolg? Een huwelijk dat deze gevoelens perfect vertaalt, dag na dag. Liefde en romantiek zijn dan ook keer op keer het uitgangspunt in de collecties van dit modelabel.

Zosma2254 Affezione

Jong en klaar voor de toekomst

Het jonge merk Affezione heeft nog geen lange voorgeschiedenis. De jurken van dit bruidsmodemerk zijn pas sinds vier jaar verkrijgbaar op de markt. De beste freelance bruidsmodeontwerpers werken elk jaar in team samen om de nieuwe collectie tot stand te brengen.

De filosofie achter de nieuwe Affezione collectie

Ieder ontwerp begint met een moment van inspiratie, waaruit verschillende schetsen vloeien. Dit jaar vertrekt de collectie vanuit pure romantiek. Een vrouw die als bruid naar het altaar wordt gebracht, is niet dezelfde vrouw die in het dagelijks leven staat. Vandaar dat het designerteam er alles aan doet om de bruid om te toveren tot een sprookjesprinses. Op je huwelijksdag laat je immers een ander facet van je persoonlijkheid zien. Vandaar dat deze lijn het motto ‘A Different Me’ meekreeg.

Het team van Affezione wil dat op die ene unieke dag alles perfect is. En perfectie begint bij een stralende bruid in de jurk van haar dromen.

Acrux2709 Affezione

Voor elk wat wils, met elegantie en prachtige versieringen

De jurken van Affezione vallen op door hun stijl en elegantie. Ze zijn gemaakt van stoffen zoals soepel vallend organza, ragfijn kant en luchtig tule. En de versieringen? Die bestaan vooral uit schitterend borduur- en kralenwerk. In de nieuwe collectie zien we zelfs gekleurde kralen, wat een prachtig reliëf en een hoog glitter en glamour gehalte creëert.

Ook zie je nog steeds sexy rugdecolletés bij de zeemeerminjurken. De baljurken die pure romantiek uitstralen hebben dan weer een sweetheart neckline, maar zijn overtrokken met een laagje tule of organza voor een mysterieus effect.

Wil je dat je bruidsjurk  nog jaren na je bruiloft hét gespreksonderwerp is? Dan kies je bij Affezione zelfs voor een volledig zwart silhouet met een nude onderrok en zwarte 3D-applicaties in kant.

Matar301 klein Affezione

Vier jij binnenkort de liefde, met de man van je dromen? De collectie bruidsjurken van Affezione is een betaalbare keuze die gegarandeerd zorgt voor het ultieme luxegevoel. Vind de bruidsjurk van je dromen in een van de geselecteerde winkels.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.