Wanneer beroemdheden trouwen geven ze vaak een onwaarschijnlijk glamoureus feest. Voor ons is zo’n miljoenenbruiloft iets waar we enkel van kunnen dromen, denk aan Katy Perry die zowaar door een olifant naar het altaar werd gebracht. Maar er is ook goed nieuws: door de muziekkeuze van onze favoriete sterren kunnen we ons natuurlijk wél ongegeneerd laten leiden!

Jenna Dewan en Channing Tatum

Dit koppel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van de film Step up, en net zoals de personages die ze vertolkten werden ze halsoverkop verliefd op elkaar. Ze kozen een prachtige Ukulele-cover van Somewhere Over The Rainbow voor een eerste dans als man en vrouw.

Beyoncé en Jay Z

Queen B draaide op haar huwelijk, hoe kan het ook anders, voor een eigen nummer: Crazy in Love. Het was het eerste lied waarop de twee tortelduifjes samen te horen waren, en dus een enorm romantisch gebaar. Hebben jij en je aanstaande samen nog geen hits geschreven? Geen zorgen, Crazy in Love zijn jullie ook, toch?

Jessica Biel en Justin Timberlake

Haar ken je misschien nog als Mary Camden, de oudste dochter uit de serie Seventh Heaven, en aan hem moeten we je zeker niet meer voorstellen. De kersverse bruid en bruidegom dansten hun huwelijk in op de tonen van a Song for You door Donny Hathaway. Wij hadden nog nooit van het nummer gehoord, maar het is echt vertederend.

Jennifer Anniston en Justin Theroux

Dit sexy koppel staat bekend om hun eigenzinnigheid, en dat zie je ook in hun muziekkeuze. Jennifer en Justin kozen voor een live versie van Chandelier, de intense ballade van zangeres Sia. Een tikkeltje ongewoon, maar wat hadden we daar graag bij geweest!

En, zit er iets bij dat je kan bekoren? Voor de twijfelaars hebben we nog vijf klassieke openingsdansen in petto. Je vindt ze hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.