Een trouwfeest zonder muziek? Dat bestaat niet! Op je avondfeest is het een echte must. Hoe ga je anders dansen op de beat en zingen zonder schaamte? Maar veel mensen vergeten muziek te zorgen voor tijdens de ceremonie. Ook dan zorgt het juiste deuntje voor de juiste sfeer. ‘T is niet altijd even makkelijk om inspiratie te vinden. Daarom helpt Spotify je op weg, met deze romantische playlist.

 

Wij gingen het hele lijstje af, en kwamen spontaan in de perfecte stemming voor een huwelijk. En natuurlijk hebben wij onze favorieten al uitgekozen. Lees je mee?

Marry Me – Train
Niets zo romantisch als dit! De rustgevende gitaar, de prachtige tekst … Zie jij jezelf al naar het altaar lopen op dit heerlijke nummer?

A Thousand Years – Christina Perri
Wij zijn enorm fan van deze muziek! Zo rustig, maar enorm krachtig. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar dat geldt niet voor dit lied.

Love On Top – Beyoncé
Liever iets swingender en sexy? ‘Love On Top’ van Beyoncé is het perfecte nummer voor jou! Deze leuke beat is ideaal voor een vrolijke ceremonie, en voor alle Beyoncé fans, natuurlijk.

Fresh Eyes – Andy Grammer
Een echte meezinger, dit nummer van Andy Grammer. Het is ook eens iets anders dan het typische liefdeslied. Niet te serieus, maar net heel leuk.

All of Me – John Legend
Ben je net super romantisch? Kies dan voor een rustig en emotioneel liedje als dit van John Legend. Haal die zakdoekjes al maar boven.

Het is super belangrijk om de juiste muziek te kiezen. Zo kun je later met een heerlijk gevoel terugdenken aan alle mooie momenten van je trouwdag. Muziek creëert herinneringen. Ga dus zeker niet over één dag ijs, maar maak een doordachte beslissing. Succes!

 

Wil je de volledige lijst beluisteren? Die vind je op Spotify.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.