Kies jij niet voor een traditioneel huwelijk, maar voor een heuse beleving? Een trouwfeest met een uniek thema, doorgetrokken tot in de kleinste details, da’s pas echt speciaal. Wij geven je een overzicht van een aantal van onze favorieten.

Disney

Het maakt niet uit hoe oud je bent: Disney is altijd een goed idee. Dit thema doet je terugdenken aan je kindertijd én opent de deur naar de mooiste liefdesverhalen allertijden. Perfect om je gasten mee te verrassen! Een paar ideetjes voor alle Disney fans onder ons: Belle en het Beest, want ja, Belle en het Beest. Of Alice in Wonderland, voor als je het liever iets gekker en mysterieuzer wilt.

Disney decor

Glamping

Kamperen, maar toch net niet. Glamping is kamperen met luxe. En dat op een trouwfeest! Zo’n feest, dat gebeurt in een grote tuin of op een veld, met een enorme tent als locatie. Denk: vuurkorven, gezellige lichtjes, en een heerlijke barbecue. Een extra voordeel: er is plaats genoeg voor iedereen om te blijven logeren. Zet je tent maar op!

Glamping decor

Games

Dit is wel écht speciaal, maar ideaal voor de gamers onder jullie. Spelen jullie samen dolgraag altijd hetzelfde spelletje? Bouw je trouwfeest er dan rond! Van uitnodiging tot het cadeautje voor je gasten. Wat denk je van een ringendoosje in de vorm van een Pokéball? Of een huwelijkstaart geïnspireerd door Mario Bros? En dan spreken we nog niet over die uber hippe photobooth met ongeziene accessoires!

Old school circus

Suikerspin, popcorn en een heleboel leuke spelletjes: da’s een old school circus. In dit thema gebruik je klassieke, maar felle kleuren en heel wat opvallende accessoires. Of een clown, dat kan natuurlijk ook. Het ultieme circus-gevoel creëer je met een echte circustent als danslocatie. Of een olifant, maar dat lijkt ons geen goed plan. Een spelletje taarten gooien misschien? Of maak een originele photobooth (lees: de vrouw met de baard).

Old school circus

Reizen en avonturen

Heb je al veel gereisd, of ben je nog van plan om dit te doen als koppel? Dan is het een goed idee om je trouwfeest hier rond op te bouwen. Zo kun je heel persoonlijke linken leggen naar de reis van je dromen, en fijne herinneringen aan vorige reizen. Dat doe je bijvoorbeeld met een fotoboek, een uitnodiging in de vorm van een vliegticket, en leuke postcards voor in je gastenboek. Je kan heel ver gaan. Dit maakt je feest natuurlijk ineens heel persoonlijk en uniek. Je vormt je eigen avontuur, samen als getrouwd koppel.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.