Een uitnodiging ontwerpen voor je trouwfeest, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Keuze genoeg! Inderdaad, zoveel keuze zelfs, dat je ‘t bos door de bomen niet meer ziet. Het is moeilijk om je weg te vinden tussen al die stijlen. Daarom zetten wij een paar toppers op een rij.

Groener dan groen

Deze natuurlijke kleur is hot! Zeker in combinatie met sierlijke letters en eenvoudige designs. Fan van palmbladeren en een tropische sfeer? In deze stijl vind je vast je ding.

Uitnodiging groen

Watercolor

Hou je van zachte kleuren met een blurry effect? Hallo watercolor! Deze stijl zien we overal terugkomen. In geometrische vlakken, met een dip dye effect of net met een bloemenpatroon.

Uitnodiging watercolor

Bloemige print

Niet alleen perfect als decoratie, maar ook prachtig op je uitnodiging. Je kan de bloemen van je trouwfeest afstemmen op die van je uitnodiging of omgekeerd. En dan hebben we het niet alleen over rozen, maar bloemen in allerlei vormen en kleuren.

Uitnodiging bloemen

Romantisch rustiek

Een landelijke en rustieke look creëer je met een donkerder papier en een wit kanten mapje. Het lijkt zelfgemaakt, en heeft iets super romantisch.

Uitnodiging rustiek romantisch

Glanzend metallic

Goud, zilver of rosé: een metallic folie geeft onmiddellijk een heel moderne stijl aan je uitnodiging. Modern, maar ook heel klassevol en degelijk. Dit is perfect als je ook voor een moderne bruiloft kiest.

Uitnodiging metallic

Opvallende typografie

Leg je de nadruk liever op tekst dan op beeld? Kies dan voor een uitnodiging die werkt met verschillende lettertypen. Het combineren van verschillende fonts zorgt voor een unieke look, en zet meteen de toon voor de rest van je trouwfeest.

Uitnodiging typografie

Monochrome kleuren

Eenvoud siert. Dat maakt deze stijl meer dan duidelijk. Kies je voor een modern en simplistisch thema op je trouwfeest? Trek het door in je uitnodigingen. Kies voor één kleuraccent, eventueel met een folie erbij.

Uitnodiging monochrome

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.