Is het gebeurd? Is de man of vrouw van je dromen in de kerstperiode door de knie gegaan? Heb je ja gezegd, en is het daarmee officieel? Spannend! Hier zijn 4 dingen waaraan je moet denken wanneer je beslist om in het huwelijksbootje te stappen.

Geniet!

Je eerste instinct is om je mama of beste vriend(in) te bellen of sms’en, maar neem eerst een stapje achteruit. Dit is een fantastisch moment, geniet ervan! Neem de kleine details in je op, kus je partner, drink eventueel een glaasje champagne. Deze gebeurtenis is eventjes van jullie, en van jullie alleen.

Deel het nieuws met je ouders

Laat die smartphone nog eventjes in je zak zitten. Je naaste familie zal het leuk vinden om het heuglijke nieuws persoonlijk van jou te horen, niet door de hoorn of via een schermpje. Bezoek als eerste jullie moeders en vaders, gevolgd door zussen en broers. Ook jullie gehoopte getuigen zullen de persoonlijke noot enorm appreciëren. Voor hen kan je zelfs een klein cadeautje voorzien!

Laat je ring verzekeren

Laat je verlovingsring verzekeren

Je verlovingsring heeft heel wat centen gekost. Overweeg dus om hem te verzekeren tegen verlies, diefstal of schade. Naast financiële waarde zal de ring natuurlijk ook heel nauw aan je hart komen te liggen. Het spreekt dus voor zich dat je hem voor de rest van je leven in een uitstekende staat bij je wilt houden.

Denk na over de basics

Er zijn vier dingen voor je trouw die je zo snel mogelijk moet vastleggen: datum, locatie, budget en gastenlijst. Wanneer je een idee hebt over je gastenlijst en je budget kan je je ook al snel een beter beeld vormen over het soort feest dat je zal kunnen geven. Zalen zijn al gauw een jaar op voorhand geboekt, dus snel zijn is de boodschap!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.