Geen traditionele look, maar net ultieme glamour en drama? Wij weten wel raad voor jouw toekomstige jurk. Trouwjurken met een oogverblindende open rug zijn voor jou de ideale keuze. En vergis je niet, zo’n jurk is zeker niet alleen weggelegd voor de sexy bruid, want je vindt de lage rug in elke stijl. Van eenvoudig tot gesofisticeerd. Inspiratie opdoen? Wij zetten een paar prachtige exemplaren van Essense of Australia, Martina Liana en Stella York op een rij.

Vier jij de mooiste dag van je leven in een zomerse bloementuin? Deze romantische trouwjurk van Stella York in Style 5984 past perfect in het plaatje. Het gebloemde kanten motief zet de lage rug extra in de kijker. Deze trouwjurk is de ideale keuze voor bruiden die op zoek zijn naar iets schattig en sexy tegelijkertijd. Het beste van beide werelden!

Strak en chique, dat zijn de kernwoorden voor deze crepe trouwjurk met open rug van Martina Liana in Style 753. De sexy lage rug is afgewerkt met een kanten boord, die uitloopt in lichte transparante afwerking in de zij. Deze unieke stijl doet elk hoofd gegarandeerd draaien. En zeg nu zelf, welke bruid wil er niet graag in de spotlights staan?

Liever iets sensueler? Een open rug voegt de juiste dosis sexyness toe aan je trouwjurk. Of je nu kiest voor een strakke jurk die je vrouwelijke vormen accentueert, of net wilt stralen in een romantische A-lijn jurk. Het maakt niet uit welke stijl je kiest, want een trouwjurk met een lage rug scoort altijd. Ook als je trouwt in een zomer strandthema. Met deze witte jurk van Essense of Australia in Style D1981 geniet je nog meer van die zomerse gloed. Stralen maar!

Trouwjurken met open rug zijn de perfecte keuze voor een gesofisticeerd trouwfeest. Door zo’n oogverblindende look te combineren met een elegant kapsel en eenvoudige accessoires, steel je als bruid gegarandeerd de show. Deze prachtige jurk van Essense of Australia in Style D2147 is een van onze persoonlijke favorieten voor een elegante uitstraling.

Zo zie je maar, het maakt niet uit voor welke stijl je kiest. Een trouwjurk met open rug zorgt altijd voor die subtiele sexyness die je zoekt, met de juiste gesofisticeerde look. Hebben we je al warm gemaakt voor zo’n jurk? Ontdek de winkelzoekers van Essense of Australia, Martina Liana en Stella York om de jurk van je dromen te vinden, in jouw buurt. Succes!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.