Dé bruidsjurkengoeroe bij uitstek? Da’s Randy Fenoli. Duizenden bruiden stemmen dagelijks op hem af, en vertrouwen op zijn uitstekende kennis en ervaring. Randy is een topper, dat mag geweten zijn. Wij zijn dan ook dolblij dat hij z’n eerste eigen collectie op de markt heeft gebracht, die zijn interpretatie van bruidsmode 2018 helemaal weerspiegelt.

Wie is die Randy Fenoli?

Ken jij Randy Fenoli niet? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Randy is geboren als jongste van zeven kinderen op een boerderij in het Amerikaanse Illinois. Van kindsbeen af was hij gefascineerd door design. Op negenjarige leeftijd leerde hij zichzelf naaien. Zijn liefde voor fashion en design bleef daar niet bij. Hij schreef zich in aan het prestigieuze Fashion Institute of Technology, en slaagde met een knal.

En da’s niet vreemd als we naar zijn carrière kijken. Hij raakte bekend als bridal consultant bij Kleinfeld Bridal Salon in New York, vooral door het programma ‘Say Yes To The Dress’. Hier straalde hij z’n liefde voor bruidsmode maar al te graag af op alle brides to be. En of hij hier de nodige kennis heeft verzameld, want met zijn eerste eigen bruidsjurkencollectie sleepte hij verschillende awards binnen.

Zijn eigen droomhuwelijk? Daar praat hij liever niet te veel over. Randy Fenoli is altijd heel discreet over zijn privé leven, en wuift alle vragen daarrond weg. Voor een keertje klapt hij toch uit de biecht. Hij vertelde ons hoe zijn droomhuwelijk eruit ziet. Mondje dicht!

Het belangrijkste kledingstuk dat een vrouw ooit zal dragen

Als het aan Randy lag, dan zou een vrouw altijd zo mogen stralen als het moment waarop ze trouwt. Dat is namelijk één van de belangrijkste momenten uit haar leven, waarop ze zich het allermooist voelt.

 

Een trouwjurk is volgens Randy dan ook het belangrijkste kledingstuk dat een vrouw ooit zal dragen. Het is zijn persoonlijke missie om elke bruid haar droomjurk te bezorgen. Zijn collectie is daarom gevarieerd, en bekoort verschillende types bruiden.

Randy Fenoli 2018

Alle trends in 1 collectie 

De collectie bestaat uit jurken met exquise couture details, luxe borduurwerk, delicaat kant, flatterende silhouetten en een uitstekende pasvorm. Er is een jurk en stijl voor elk type bruid. Een jurk die bezet is met glinsterende bloemen applicaties? Check! Een eenvoudige Mikado zijde baljurk met een hoog Audrey Hepburn-gehalte? Dubbel check!

 

Zowat elke trend die bepalend zal zijn voor 2018 , is in de collectie opgenomen. Een overzichtje: een bruidsjurk met cape, doorkijkbustiers, gelaagde jurken met rushes, kant: als detail of over de hele jurk bezaaid, een deep plunge V-neckline en gekleurde bruidsjurken, die flirten met nuances in roze, goud, nude en blauw.

Wij zijn dubbel en dik fan. Niet alleen van Randy als persoon, maar ook van zijn prachtige bruidscollectie. Jij ook? Ontdek snel een winkel in jouw buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.