In elke jurk van dit label zit er wel een knipoog naar een modetrend die op internationale catwalks furore maakt.

Jarice is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 1947. In 2004 neemt de derde generatie het bedrijf over en besluit ze een andere koers te varen door zich uitsluitend op exclusieve trouw- en feestkleding te concentreren. Die beslissing mondt al snel uit in een groot succes!

De mooiste én meest comfortabele bruid

De filosofie van Jarice is dat je trouwdag de mooiste dag in je leven moet zijn. Daarom sparen de designers tijd noch moeite uit tijdens het ontwerpen om ervoor te zorgen dat je bruidsjurk een echte droomjurk is. De belangrijkste jurk in je leven moet daarnaast ook een perfecte pasvorm hebben en aangenaam aanvoelen. De opmerkingen van bruiden zijn daarom een belangrijke inspiratiebron voor de volgende collectie

D33226 Jarice

Vier lijnen voor elk type bruid

Er zijn vier lijnen in de collectie waarbinnen elk type bruid aan bod komt: de Pure-collectie kan je typeren als eenvoudige elegantie met oog voor verfijning. De Elegance-lijn is dan weer het antwoord op de vraag van romantische zielen en blinkt uit in de keuze van hoogwaardige stoffen. Wie ervan droomt om prinses voor een dag te zijn, vindt haar jurk ongetwijfeld terug in de Glamour-collectie. Tot slot is er de Deven- collectie. Typerend voor deze stukken zijn de zwierige stoffen zoals chiffon en de mooie details in fijn kant.

Kant speelt nog steeds een grote hoofdrol, maar ook andere verfijnde stoffen zoals brokaten en piqués zien we in de collectie opduiken. De detailmouwen zijn een eyecatcher, net zoals de verschillende korte bruidsjurken, de diepe decolletés en lage ruggen én de tweedelige outfits. Brandend actueel zijn de capes die we in de collectie terugvinden. Jarice presenteert afneembare, vaste, korte en lange interpretaties van deze trend.

 

Jarice D33218

Een bruidsjurk gebaseerd op je gevoel

Bij Jarice wordt er veel belang gehecht aan hoe een bruid zich voelt in een bepaalde jurk. Om te kunnen stralen op je huwelijksdag moeten je innerlijk en uiterlijk per slot van rekening in perfecte balans zijn. De Jarice-bruid heeft stijl, is eigentijds en charmant. Zij wil zich eerst en vooral goed voelen, want dat impliceert dat ze zich mooi voelt. De bruid van vandaag is mee met haar tijd, dat staat vast.

D33215_b jarice

Een bruidsjurk van deze unieke collectie op jouw grote dag? Ontdek in welke winkel je de collectie kan passen, en vind de jurk van jouw dromen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.