Bijna dertig jaar na de opening van het eerste Jésus Peiró-atelier, is het modelabel een gevestigde waarde in de bruidsindustrie geworden, dat ondertussen in evenveel landen verkocht wordt. De vergelijking met de precisie die bij haute couturelijn van beroemde modehuizen gebruikt wordt, is niet veraf. De bruidsjurken worden namelijk op minutieuze wijze vervaardigd door een uiterst professioneel team dat onder de leiding van Merche Segarra staat. Zij gaat er prat op een volledig Spaans product af te leveren. Vandaar dat het hele productieproces van elke bruidsjurk plaatsvindt de buurt van Barcelona.

Inspiratie uit het big city life

Het New York van de eerste decennia van de twintigste eeuw diende als inspiratiebron voor de nieuwe collectie. De grote, moderne metropool had toen al een magnetische aantrekkingskracht. The city of wonders verbaasde de wereld met haar schoonheid en de voortdurende evolutie die ze doormaakte. Het is deze grootsheid die de ontwerpers in hun achterhoofd hadden toen ze de collectie Metropolis ontwierpen. Gratie en lichtheid versmelten hierin moeiteloos met elementen uit de Art Nouveau en Art Déco.

Met de mooiste trends in bruidsmode

Hoewel deze collectie geïnspireerd is op ‘t verleden, zien we nog steeds een paar actuele modetrends verschijnen in de bruidsjurken. Ook het gebruik van nieuwe stoffen en details spelen een belangrijke rol om een verfijnde en pure stijl te ontwikkelen. De collectie lijkt vederlicht, ook al zijn er behoorlijk wat omvangrijke jurken.

De essentiële, subtiele lijnen benadrukken het vrouwelijk silhouet. Zo wordt er voornamelijk gekozen voor een hoge taille, die nog neer in het oog springt dankzij een grote strik, een contrasterende riem of een bloemenapplicatie.

Het is duidelijk: deze collectie heeft alles om de vrouw centraal te stellen! De collectie is ontworpen voor de bruid die oog heeft voor kwaliteit en detail. Ze is verfijnd, en romantisch, maar tegelijkertijd huist er een speelvogel in haar en trotseert ze het leven al flirtend met een portie humor.

Een compleet plaatje met de mooiste accessoires

Voor een harmonieuze look, biedt het modelabel ook accessoires gaande van riemen, schoenen, juwelen en sluiers aan. Het zijn echter vooral de haarbanden, diadeems en bloemenkransen die in het oog springen en pure boho-chic ademen. Perfect voor de hedendaagse bruid!

Verliefd geworden op deze collectie? Wij ook! Daarom zijn we enorm blij dat de prachtige bruidsjurken van Jésus Peiró ook in België te koop zijn. Gebruik de winkelzoeker en vind een winkel in jouw buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.