Een statige villa op een zuiderse locatie aan zee, een fris zeebriesje, palmbomen en romantische fonteinen. Dit was de schitterende setting voor de fotoshoot van de Ladybird collectie 2018. Het Nederlandse bruidslabel maakt er een punt van om elk jaar opnieuw een grote verscheidenheid aan looks te creëren. Voor elke bruid wat wils!

Ladybird: voor de eigentijdse bruid

Ladybird ontwerpt bruidsmode voor de eigentijdse bruid, die net als in haar dagelijks leven, ook op haar bruiloft fashionable voor de dag wil komen. Voor de collectie van 2018 zijn er maar liefst 13 thema’s van betaalbare designerjurken uitgedacht. De achterliggende idee is dat de ene bruid zich aangetrokken voelt tot een jurk zonder toeters en bellen, terwijl de andere bruid alles uit de kast wil halen om haar troeven in de kijker te zetten.

For Lovers ladybird bruidsjurk

Bohemian, romantisch en sexy: voor elke bruid wat wils

De Boho en de Flowy -lijn worden gekenmerkt door soepele stoffen zoals tule en zachte kant. Een tikje hippie, een vleugje Ibiza: deze collectie s zijn ontworpen voor bruiden, die wars zijn van strak georganiseerde bruiloften, maar liever kiezen voor een bruiloft in de tuin, op het strand, in de bossen of in een boomgaard.

 

De prinses-voor-een-dag bruid haalt haar hart op bij de Princess of de Plain -collectie. In de eerste collectie worden alle registers open getrokken voor een sprookjesachtige look. Bruiden die een volwassener look willen – zonder in te boeten op romantiek – , herkennen zichzelf in de tweede collectie met iets statigere jurken in satijn of mikado zijde.

 

De Sensual -jurken zijn stijlvol, nauwsluitend, supersexy en uiterst verleidelijk. De bewerkte rugdecolletés met kant dat op de huid getatoeëerd lijkt, wordt bij Ladybird ook in een kleurrijke versie aangeboden. Nuances in roze, lavendel en champagne contrasteren mooi met een witte jurk. Het modelabel heeft sowieso al een geschiedenis in gekleurde jurken, maar gaat dit jaar een stapje verder met gewaagdere tint en zoals mintgroen, fuchsia en zwart.

For Lovers ladybird bruidsjurk

Een nieuwe dimensie voor de plus size bruid

Ladybird heeft zelfs een aparte Plussize-collectie voor curvy bruiden. Geen enkele bruid hoeft zich nu nog in de paskamer in een sample size-jurk te wurmen. De geweldige pasvorm verdoezelt bovendien eventuele onzekerheden. Ook aan de aanstaande mama’s is gedacht met een collectie uit comfortabele stoffen waarbij de bolle buik als eyecatcher benadrukt wordt.

For Lovers ladybird bruidsjurk

Klaar voor meer? Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt.  Wie weet draag jij binnenkort de bruidsjurk van je dromen.!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.