Linea Raffaelli is een op en top Belgisch familiebedrijf, gesticht in 1952, gerund over drie generaties heen. Het modelabel is actief op tal van terreinen : suite & avondkleding, cocktail, casual chique, bridal & kids. Het merk is terug te vinden bij de beste boetieks in de meeste Europese landen.

Linea Raffaelli Bridal: Speelse vrouwelijkheid

Linea Raffaelli presenteert drie collecties.  De Linea Raffaelli Bridal Collection 2018 is een uiterst gevarieerde bruidscollectie. De nadruk ligt hier op kwaliteit. De stoffen zijn luxueus en rijkelijk, maar tegelijkertijd soepel en aangenaam om te dragen. Typerend voor de collectie zijn de jonge, speelse en vrouwelijke accenten.

Linea Raffaelli Bridal 2018
Linea Raffaelli bridal 2018

Linea BohoLove: Bohemian Chique

De Linea BohoLove Collection 2018 ademt bohemian chique. Het representeert de vrijgevochten avant-garde vrouw. Binnen deze collectie vind je de meest trendy trouwjurken, hand made uit de beste Italiaanse stoffen en Franse kant. Het is een vrouwelijke collectie in soepele materialen en met een comfortabele fitting. Kant speelt een hoofdrol en we zien dit in diverse variaties terugkomen: volledige kanten jurken of jurken in crêpe of chiffon met mooie, subtiele details in kant. De ruggen van de jurken hebben prachtige uitsnijdingen, kanten applicaties, kraaltjes of transparante tule details. De soepel vallende kort-lange jurken zijn perfect voor een strandhuwelijk. Ook de sexy V-hals is prominent aanwezig.

LineAmore: Mix & Match 

De LineAmore Collection 2018 is een nieuwkomer. Deze collectie spits zich toe op de jonge, moderne bruid, die niet op zoek is naar een traditionele trouwjurk. Denk hierbij aan luchtige kanten jurken, kort & lang, elegante, trendy belijningen met guipure kanten details. Binnen de LineAmore collectie kan naar hartenlust gemixt & gematcht worden. Zo zijn er diverse tops en rokken die onderling gecombineerd kunnen worden, afhankelijk van de wensen van de bruid.

Linea Raffaelli LineAmore 2018

Linea Raffaelli heeft alles wat je zoekt in een trouwjurk. En om die trouwjurk nog mooier te maken heeft het modelabel sinds jaar en dag ook een speciale ontwerpafdeling voor schoenen en handtassen. Die collecties worden met oog voor detail en kwaliteit gemaakt bij Italiaanse partners. Ga jij voor een volledige bruidslook van Linea Raffaelli? Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.