Een haute couture beleving voor de bruid, dat is de achterliggende idee achter de Martina Liana-collectie.

 

De nieuwe bruidscollectie van Martina Liana heeft als baseline ‘Separates: Together. Forever’, wat overeenstemt met het concept waar het modelabel haar trademark van gemaakt heeft. In deze Separates-collectie worden namelijk tops en rokken aangeboden, die in ontelbare variaties met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Een haute couture beleving

Dit seizoen heeft het ontwerpersteam zich laten inspireren door de 18de eeuw, het Rococodesign en heerlijke reizen naar Frankrijk. Er zijn tien nieuwe silhouetten toegevoegd aan een bestaande lijn, klassieke details kregen een nieuwe interpretatie en werden gecombineerd met de huidige fashion trends.

Zoals steeds is een Martina Liana-jurk 100% aanpasbaar aan de wensen van de bruid. Zowel op vlak van design, de gekozen stof en het kralenwerk, staat het modehuis open voor elke mogelijke input van de bruid. Deze flexibiliteit kan alleen maar toejuicht worden, want op deze manier hebben bruiden een echte haute couture beleving.

CHELSI_STEVIE-AD1 - Martina Liana - Together.Forever

Een collectie vol prachtige trends voor elke bruid

Martina Liana betrekt vijf trends in deze collectie die zonder twijfel in de smaak zullen vallen bij de bruiden! Allereerst duiken er een trits aan overskirts op in de nieuwe collectie. Je voegt ze toe aan ongeacht welk type jurk om jouw look een hoog glamourgehalte te geven. Na de ceremonie verwijder je de overskirt en verschijn je met een totaal nieuwe look op de receptie.

 

De tweede trend kan het best als een florale explosie omschreven worden. De collectie bevat jurken in kant met een bloemenpatroon, maar ook 3D-applicaties die textuur aan een eenvoudiger silhouet toevoegen.

 

Dat is trouwens de derde trend. We zien een terugkeer naar minimalistische jurken. Ideaal voor bruiden die op zoek zijn naar een clean and chic look om hun vrouwelijke vormen in de kijker te zetten. Tot slot een trend die recht van de rode loper overgewaaid komt: diepe, sexy V-halzen die niets aan de verbeelding overlaten.

 

En euh, nog iets: Een Martina Liana-bruid houdt van romantische details, maar draait haar hand ook niet om voor een stevige portie drama. Vandaar dat een groot aantal stukken uit de collectie ook in zwart en nachtblauw besteld kunnen worden.

936 AD1 - Martina Liana

Zoek jij nog een winkel waar ze de bruidsjurken van dit eigentijdse merk verkopen? Ontdek de winkelzoeker, en vind een shop in je buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.