Marylise is een Belgisch bruidsmodelabel, in 1926 ontsproten uit een hoedenzaak die ook bruidsaccessoires en een piep kleine bruidsmodecollectie aan de man bracht. Decennia later worden de Marylise-jurken in 629 bridal boutiques in twintig verschillende landen verkocht. Wat een evolutie!

Marylise: Een nieuwe toekomst

De bruid is het uitgangspunt van deze collectie. Het modehuis staat met haar in contact dankzij sociale media, en de ontwerpen weerspiegelen haar noden en vragen dan ook volledig. In het verleden stond Marylise bekend voor haar glamoureuze looks, maar van die visie stapt het modelabel nu af. Geen stijve rokken meer of veelvuldig gebruik van taffeta. Nee, de collectie van 2018 is het best te typeren als easy chic en dat blijkt niet alleen uit de designs, maar ook uit de keuze van de materialen.

Zachte silhouetten voor de sterke vrouw

De nieuwe collectie van Marylise heeft enerzijds een innovatieve perceptie op bruidsmode en maakt anderzijds de terugkeer naar zachtere silhouetten. Marylise staat dit jaar helemaal voor easy chic bruidsjurken. De bruisjurken zijn modern en ontworpen voor de sterke, jonge vrouw die weet wat ze wil, maar er tegelijkertijd niet voor terugdeinst haar romantische kant te tonen op haar huwelijksdag. Deze romantische twist vertaalt zich door het gebruik van lichte structuren, nieuwe materialen en subtiel kant.

 

De focus ligt bij de collectie van 2018 onomstotelijk op vrouwelijke designs, maar ook op verrassende elementen zoals de smoking-broek . Winterbruidjes matchen hun outfit met faux fur vesten en jassen. Stijlvol én lekker warm.

Creatieve vrijheid, voor een creatieve collectie

De vier seizoen zijn trouwens het thema van de Marylise catwalkshow waarin de nieuwe collectie werd voorgesteld. De omkadering was een wervelend spektakel met een beklijvende, live muziekpartij op viool.

 

Het geheim van Marylise is dynamisme, durf, en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de designer als voor de bruid. Sommige silhouetten zijn zeer verrassend. Het kan dan ook niet anders dat de designers van Marylise tonnen creatieve vrijheid krijgen.

Marylise bruidsjurken

Ben jij nog op zoek naar een romantische bruidsjurk met een creatief verhaal? Kies voor Marylise, en ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.