Wil jij een huwelijk dat niemand ooit nog zal vergeten? Dan is het belangrijk dat je jouw gasten iets geeft wat ze zich voor altijd herinneren. Dat kan met een originele activiteit, en ultiem entertainment. Wij helpen je alvast op weg met een paar leuke ideeën.

Vul de gaatjes

Een bruiloft is het ideale moment om herinneringen op te halen en verhalen te vertellen. Waarom zou je die verhalen niet kunnen inkaderen? Laat je gasten verhalen vertellen die jij kunt bewaren. Dat doe je door een stapeltje papiertjes te voorzien met een paar memorabele, maar onvolledige verhalen. Van jullie als koppel, of net speciaal voor je vrienden en familie.

 

In ieder geval voorzie je fijne herinneringen aan perfecte momenten, of geef je een paar scenario’s voor de toekomst. In die verhalen laat je met opzet een paar gaatjes vrij. Het is aan je gasten om ze op te vullen. Dat is leuk om achteraf te lezen, maar zeker ook om op ‘t moment zelf terug te denken aan mooie tijden, of te fantaseren over de toekomst.

Happy Hour

Drink jij wel eens graag een lekkere cocktail, of een perfecte gin tonic? Dan is dit idee echt iets voor jou. Laat je gasten genieten van de beste cocktails, én een topactiviteit, met een interactieve cocktail workshop. Hiermee zet je een paar kenners aan ‘t werk, en geef je jouw gasten de kans om hun eigen cocktail samen te stellen. Perfect voor je receptie!

 

Ben je zelf meer een fan van wijn of bier? Je kan ook een tasting organiseren met een paar speciale wijnen of bieren. Denk eraan dat je wél kleine glaasjes voorziet. Anders blijft die stropdas waarschijnlijk niet op z’n plaats. Je weet wel.

entertainment happy hour

Tijd voor spelletjes

Terug naar je kindertijd? Dat doe je met een echte game kamer. Ping pong, air hockey, videospelletjes en andere games. Heb je de ruimte, en zitten er een paar gaming fans tussen je gasten? Dit is dé ideale manier om je gasten te entertainen. En nee hoor, het is zeker niet alleen voor kinderen. Denk maar eens terug aan vroeger. Aan al die speelhallen waar je wel uren door kon brengen als kind. Dit brengt je gasten terug naar toen, en zorgt gegarandeerd voor heel wat nieuwe herinneringen.

games

Jouw liefdesverhaal

Hebben jij en je partner al een hele weg afgelegd? Toon het verhaal van jullie liefde in een visuele voorstelling, met foto’s, mooie teksten en een heleboel quotes en herinneringen. Ideaal voor jullie receptie! Vaak staan mensen even aan te schuiven voor ze jullie eindelijk kunnen feliciteren na de ceremonie. Dat is het ideale moment om ze te entertainen met jullie verhaal. Ideetjes nodig? Vertel hoe jullie elkaar ontmoeten, wat jullie eerst date was, jullie eerste kus, …

De ultieme tip-tafel

Nog net iets meer uit je gasten halen dan enkel foto’s? Dat doe je met een tips-stand. Laat je gasten eens goed nadenken over hun eigen leven, en over jullie toekomst, door ze te vragen naar allerlei tips. Date tips, bijvoorbeeld, zodat jullie je nooit hoeven te vervelen. Of wijze woorden van koppels die al jaren getrouwd zijn. Het beste advies om gelukkig te blijven, of andere wensen die je gasten voor jullie in hun hoofd hebben.

 

Of stel gewoon een paar korte, maar leuke vragen: hoe moeten we onze kinderen noemen? Welke plek moeten we samen bezoeken? Waar kunnen we lekker gaan eten? Wat moeten we zeker gedaan hebben in ons leven? Voorzie een mooi versierde tafel, met voldoende pen en papier, én een paar stoelen. Dit is super leuk voor jullie gasten, en nog leuke voor jullie achteraf.

entertainment activiteiten tips

Natuurlijk is een gezellige receptie en een knallend feest al op en top entertainment, toch kan een simpel idee zorgen voor een originele activiteit op je huwelijk. Je bent in ieder geval verzekerd van de mooiste dag van je leven, wat je ook doet.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.