Het Modeca designerteam ontwikkelt maar liefst drie lijnen: de Modeca Collection, Le Papillon by Modeca en Jazz by Modeca. De lancering van deze derde lijn is opnieuw een belangrijke mijlpaal voor het Nederlandse label dat met haar jurken al 70 jaar magie creëert. Wij vertellen je graag hoe dat komt.

Een sterke identiteit voor elke bruid

Bij dit modelabel is de identiteit van elke collectie overduidelijk. De Modeca collection is het perfecte huwelijk tussen cosmopolitan simplicity en Dutch design. Met Le Papillon by Modeca waagt het modelabel zich aan een heuse haute couture lijn. Jazz by Modeca is –net als jazzmuziek- onvoorspelbaar, omdat de bruid in deze collectie de rol van de styliste overneemt en zelf haar outfit samenstelt. Klinkt spannend!

Papillon2018_Beth_front Modeca bruidsjurk

Romantisch, couture of een eigen combinatie

De Modeca Collection scoort met romantische designs en betoverende A-lijn jurken. Deze collectie is geïnspireerd op de luxueuze en dromerige ziel van de bruisende stad Amsterdam. Deze aspecten zie je terugkomen in de ontwerpen en in de keuze van de stoffen zoals mikado, satijn, zachte tules, fijne zijdes en kant, chiffon en crêpe.

 

Le Papillon by Modeca is pure verwennerij voor de bruid. Denk aan onvergetelijke jurken in kant en stretchkant, waarin elegantie, glamour en klassieke finesse het uitgangspunt zijn. Fijn kralenwerk en applicaties zijn op zo een manier vervaardigd om tattoo-effecten te verkrijgen. De combinatie van al deze elementen, maakt dat deze jurken het couture label meer dan waard zijn.

 

Jazz by Modeca is ontstaan omdat het Modeca-team de vinger aan de pols houdt en luistert naar de wensen van bruiden. De millennial- bruid heeft namelijk aangegeven dat ze creatief uit de hoek wil komen en haar droomjurk zelf wil samenstellen. Van hieruit is het idee ontstaan om haar deze opportuniteit ook te geven. Uit een basiscollectie van stijlvolle en moderne tops, rokken en broeken combineert de bruid naar hartenlust de look die ze nastreeft.

Modeca2018_Amy_back bruidsjurk

Een overvloed aan looks voor één sterke bruid

Een grote troef van de Jazz by Modeca-collectie, is dat je als bruid de kans hebt om verschillende looks te dragen op je huwelijksdag. Een romantische baljurk voor de huwelijksceremonie tover je dankzij de separates gemakkelijk om in een sexy top met broek voor het party gedeelte van de dag. Daar kan toch geen enkele bruid aan weerstaan?

Cardiff_Top_Chicago-A_Skirt Modeca Bruidsjurk

Wil jij alle mogelijkheden ontdekken? Dat kan! Gebruik de winkelzoeker van Modeca, en ontdek waar je jouw favoriete combinaties kan passen. Succes!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.