De periode waarin je trouwt is een bewuste keuze. Trouw je in de zomer? Dan ben je vast fan van het seizoen, en hou je van de luchtige sfeer. Kies jij er net voor om in de winter te trouwen? In dat geval ben je een heel ander type, en hou je van de gezellige warmte die de winter met zich meebrengt.

 

En voor alle bruidjes die voor die laatste optie kiezen: wij hebben vandaag een leuk artikel voor jou, want we bespreken een paar super gezellige winter wedding ideetjes die je absoluut mee moet nemen voor jouw winters huwelijk. Benieuwd? Hier komen ze!

Gezelligheid troef

Een winters huwelijk schreeuwt om gezelligheid! Denk aan kaarsjes, winterse geuren, gedimde lichten en warme decoratie. Of wat denk je van een kampvuur, gezellig op bankjes in een warme gloed. Genieten!

winters huwelijk kampvuur

Geniet van winterse warmte

Als het buiten koud is, dan maak je het toch gewoon lekker warm? Dat doe je door je gasten te verwennen met warme dekentjes, gepersonaliseerde handschoenen of zelfs een fijne muts. En natuurlijk wil je zelf ook wel lekker warm blijven als je buiten komt. Kies daarom voor een prachtig faux fur jasje om over je trouwjurk te dragen. Elegant én comfortabel.

winters huwelijk dekentjes

Kies voor natuurlijke elementen

Met een winter wedding is het een must om de natuur naar binnen te halen. Al is het maar een beetje. Denk aan houten elementen, witte veren of twijgjes als decoratie, dennenappels en houten onderborden op tafel. Het kleinste detail tovert je huwelijk meteen om tot een winters festijn.  

Doe eens zot met de drankjes

Misschien wel één van de belangrijkste dingen: je drankjes. Hier kun je zoveel leuke dingen mee doen op een winters huwelijk! Je hebt er vast al aan gedacht, geef het maar toe: een hot chocolate bar met de beste chocolademelk en heel wat lekkere toppings. Hmmmm marshmallows. Natuurlijk drink je hier ook de beste koffie. Mét of zonder likeur. Ga voor verschillende mokken voor extra gezelligheid.

winters huwelijk warme chocolademelk

Een opvallende sneeuwshoot

En wat dacht je van een échte sneeuwshoot? Jij en de liefde van je leven, in de prachtige winterse natuur. Ohja, zo’n faux fur jasje komt hier trouwens écht van pas. Als je niet wilt bevriezen, dan toch.

Wit, wit en nog eens wit

Trouw je net in de winter omdat je helemaal weg bent van sneeuw en ijs? Dan kun je alles in’t wit doen. En met alles bedoelen we ook écht alles. Nog een stapje verder gaan? Nep sneeuw, kristal, en zilveren pompoenen zijn vast en zeker jouw ding.

Cadeautjes vol winterse liefde

En om je gasten helemaal te verwennen voorzie je natuurlijk een gepast winters cadeau. Een potje ambachtelijke gelei, een winterse geurkaars, of een lekkere koekjesmix. Alles dat maar gezelligheid schreeuwt is een fijne optie.

winter wedding cadeau

Ben jij al klaar voor jouw winters huwelijk? Wij kunnen alvast niet wachten om al die prachtige winter weddings te bewonderen. Nog wat hulp nodig? Ontdek de trouwleveranciers die jou hierbij kunnen helpen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.