Madeline Gardner is een gevierde bruidsmodeontwerpster. Ze studeerde af aan het Fashion Institute of New York City . Achttien jaar geleden werd ze aan boord van Morilee gehaald.

 

Dat is een familiebedrijf met wel meer dan 60 jaar ervaring in de bruidsindustrie. Een bedrijf vol expertise, dus. Vanuit hun thuisbasis New York maakt het mode label op internationaal vlak furore. Het is dan ook niet vreemd dat het in maar liefst 80 landen wereldwijd wordt verdeeld.

Pure schoonheid, vanbinnen en vanbuiten

Madeline Gardner plaatst dit seizoen haar naam onder een ultra gesofisticeerde en glamoureuze collectie, die geïnspireerd is op de elegante stijl uit New York. Een trouwjurk is namelijk niet zomaar een kledingstuk. Dat weet jij maar al te goed. Als bruid wil je vol zelfvertrouwen naar het altaar stappen. Je moet je écht goed voelen. Vanbinnen en vanbuiten. En daar draait deze collectie om: échte schoonheid.

Tijdloze klassiekers in een modern jasje

Als je kijkt naar de nieuwe collectie van 2018 word je automatisch gelukkig. De trouwjurken zijn stuk voor stuk een perfecte mix tussen traditionele klassiekers en een moderne afwerking. Precies datgene waar veel bruidjes naar op zoek zijn.

Te gewoon? Zeker niet! Het zijn de details die deze collectie onderscheidt. De prachtige afwerking van de trouwjurken doet elke bruid glunderen. Net zoals de gebruikte materialen. Die zijn van topkwaliteit!

5515-0040 Morilee Madeline Gardner

Hallo volume, hallo kleur!

Opvallend in de collectie is de hoofdrol van weelderig volume. We zien heel wat bustiers en baljurken met een wijde rok, maar ook daarnaast wordt volume extra in de verf gezet. De mermaid trouwjurken krijgen ruches of een extra laag tule, waardoor er meteen een volle rok ontstaat.

 

Ook het kleurgebruik is nieuw. Geen opvallende regenbogen, maar wel subtiel gekleurde jurken in pink blush, goud en nude. De witte kanten applicaties vormen daarbij een mooi contrast.

8111-0105 Morilee Madeline Gardner

Morilee by Madeline Gardner: Een lijn voor elke vrouw 

En die nieuwste collectie is uitgebreider dan je denkt. Het modehuis presenteert verschillende lijnen.

 • Morilee
  Morilee is modern, maar vertrekt vanuit een klassieke basis. Met zo’n trouwjurk combineer je tijdloze mode met hedendaagse details.
 • Blu
  Met Blu vertrek je dan weer vanuit vrouwelijkheid en romantiek. Zet jij je vrouwelijkheid graag in de kijker? Dan is deze collectie, vol prachtige details en kwaliteitsstoffen, écht iets voor jou.
 • AF Couture
  Deze lijn is een uitblinker in elegantie en klasse. Hierin ontdek je rijke details als kant, en prachtig kralenwerk.
 • Julietta
  De bruidsjurken van Julietta zijn dan weer bedoeld voor de vollere bruid. De lijn bestaat uit een hele reeks prachtige stijlen, en biedt ook andere silhouetten dan de gebruikelijke A-lijn.
8121-0045 Morilee Madeline Gardner

Wil je de collectie van Morilee in ‘t echt bewonderen? Dat kan! Ontdek de dichtstbijzijnde winkel in jouw buurt met de winkelzoeker van Morilee.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.