Een uniek bruidspaar verdient een unieke bestemming. Deze reis maak je maar één keer. Het is er dan maar beter één om nog jaren bij weg te dromen. Ben jij op zoek naar de meest unieke bestemming ooit? Lees vooral verder!

Alaska Range (Alaska)

Relaxatie ten top

Aaaaaah Alaska. De prachtige blauwe hemel, de groene tundra en ‘t indrukwekkend zicht op de bergen. Overgoten met prachtige fjorden en oogverblindende natuurlijke schoonheid: Alaska is de plek waar je écht tot rust komt.

 

Huur een ‘cabin in the woods’. Dat is véél mooier dan het klinkt. Ahja, want veel van die hutten bieden een heerlijke luxe. Denk: de warme zon overdag, en een gezellig haardvuur in de avond. Een huwelijksreis in deze streek is niet alleen super relaxed, maar biedt je ook onvergetelijke activiteiten. Je kunt hier namelijk de noorderlichten zien, op slee-tocht met de honden, en genieten van hikes in de bergen.

 

Perfect voor jou als:

Als je een leuke afwisseling wilt tussen actie en ontspanning, en dat voor jou zeker niet in een warm klimaat hoeft te zijn. Op deze huwelijksreis vlucht je van de dagelijkse drukte en kun je vooral genieten van elkaar en de prachtige natuur.

alaska huwelijksreis

Pag (Kroatië)

Feesten en proeven

Dit eiland is het Ibiza van Kroatië. Nachtelijke dance clubs en party beaches zijn de perfecte aanvulling op het heerlijke weer in deze streek. Even genoeg van al dat feesten? De wijngaarden, olijfplantages en prachtige uitzichten geven je alle tijd om even helemaal weg te dromen.

 

Kies een hotel nabij het centrum, dat toch nét ver genoeg in de natuur ligt om volledig te kunnen genieten van de rust. Boek een tour op een wijngaard, proef de lekkerste  wijnen en geniet van lokale lekkernijen. Ook de stranden in Kroatië zijn een absolute must om te zien. Niet alleen op Pag, maar ook op de omliggende eilanden. Op een mum van tijd hop je van eiland naar eiland, waar je écht pareltjes ontdekt. Mooie architectuur, verlaten stranden, oude vissersdorpen, … You name it, Kroatië heeft het!

 

Perfect voor jou als:

Als je een mix wilt tussen hevige feestjes en rustige relax momenten, dan is deze bestemming een ideale keuze voor jou. Een paar nachten uit in de stad, en een paar dagen genieten op ‘t platteland.

kroatië huwelijksreis

Greenough (Montana)

Unpluggen in de natuur

Deze streek in de Verenigde Staten is niet te vergelijken met eender welk plekje in dit continent. Hier kun je écht unpluggen, en ga je terug naar de natuur. Paardrijden, vliegvissen, koken op een kampvuur, … Ultra privé en ultra uniek. Alleen jij, de liefde van je leven en de natuur.

 

Zorg voor een stevige rugzak en een paar handige wandelschoenen. In Montana ga je niet elke avond naar een luxe hotel met alle faciliteiten die je nodig hebt. Je bent lang onderweg, altijd op ontdekkingstocht. Je leert dingen over jezelf én je kersverse echtgenoot, die je nooit eerder hebt gemerkt.

 

Perfect voor jou als:

Als je écht van de natuur houdt en grenzen wilt verleggen op allerlei vlakken. Na een trip in Montana leren jullie elkaar nog beter kennen. Super romantisch, dat is zeker.

montana huwelijksreis

Garden Route (Zuid-Afrika)

Luxe aan zee

Of trek je liever naar de kust van Zuid-Afrika? In de Garden Route in Zuid Afrika zie je geen leeuwen, maar wel de koningen van de zee: walvissen, dolfijnen, haaien, pinguïns en zeehonden.

 

Huur een auto en rijd, langs de Garden Route, de hele kuststrook af. Hier zie je de mooiste landschappen die je ooit in je leven zult zien. Uitgestrekte groene velden, de blauwe zee, en een de prachtige heuvels aan de horizon. Wauw! Bovendien is Kaapstad vrij dichtbij. Hier vind je een fijne drukte en unieke cultuur, en da’s een leuke afwisseling van de natuur.

 

Perfect voor jou als:

Als je houdt van de zee en een mooie kuststreek, walvissen wilt spotten en op ‘t zelfde moment ook wilt genieten van ultieme luxe in een hotel.

garden route zuid-afrika huwelijksreis

Kep (Cambodja)

Gezellige culturen

Vroeger was Kep een streek voor de elite van Cambodja. Imposante villas en luxe uitzichten zijn dan ook geen verrassing als je de streek verkent. Nu krijgt ‘t ook erkenning als een prachtige kuststad. Dat vertaalt zich in kleinere luxe resorts, heel veel prima restaurantjes en gezellige straatjes.

 

Niet te missen zijn de vissersbootjes aan de pittoreske havens. Boek een kamer in één van de kleinere resorts, en geniet van alles dat deze plek te bieden heeft. Probeer zeker de lokale delicatesse: krab!

 

Perfect voor jou als:

Als je houdt van de zon en de zee, en je eigenlijk een zeemeermin had moeten zijn. Geniet jij ‘t allermeest van ‘t ontdekken van lokale culturen? Dit is de place to be!

cambodja huwelijksreis

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.