‘Yes’ to wie? Je kent hem vast wel, die Randy Fenoli. De bekendste consulent in bruidsmode ter wereld, die al jaar en dag geeft zijn beste advies weggeeft in Kleinfeld Bridal. Achter de schermen, én ervoor, want je kan hem regelmatig spotten in het programma ‘Say Yes to the Dress’, in Amerika en de Benelux! Wel, nu is er nog meer goed nieuws, want deze charmante kerel heeft zijn eigen collectie bruidsjurken ontworpen. En ja hoor, je kan zijn collectie ook in ons eigen kleine landje kopen, bij Linx Fashion.

Het is geen geheim dat iedereen helemaal weg is van deze geliefde man. Al jaren geleden heeft hij onze harten gestolen toen we hem voor ‘t eerst zagen in het bekende programma.  ‘Say Yes to the Dress’. Toch doet hij ons hartje nu nog veel sneller slaan, want zijn collectie is een absoluut pareltje. Het is dan ook niet gek dat Linx Fashion na de Bridal Week in Barcelona geen twee keer moest nadenken. En daar zijn wij heel erg blij om! We kunnen niet wachten om zijn creaties te bewonderen in de showrooms.

Randy Fenoli is namelijk een echte expert. Hij is al jaren actief in de wereld van bruidsmode, en maakte zelfs zijn eerste jurken toen hij nog maar 9 jaar oud was. Van passie gesproken! Dat zien we nu ook terug in zijn werk. Hij legde zijn hart en ziel in 25 unieke trouwjurken. Stijlvol, elegant en sexy, met veel laagjes, subtiele parels en prachtig kant.

De collectie van Randy Fenoli is na de zomer te koop bij Linx Fashion. Maak alvast een pasafspraak. Wie weet zeg jij binnenkort ‘yes’ tegen een van zijn dresses.

Linx Fashion verwelkomt binnenkort trouwens ook een paar andere unieke merken in haar assortiment. Tijdens de Bridal Fashion Week in Barcelona ging dit familiebedrijf op zoek naar de mooiste collecties om te introduceren in haar eigen concept. Wij kijken er alvast naar uit!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.