Waaraan iedereen denkt bij het woord ‘bruidsmode’? Vrouwelijkheid, romantiek en witte prinsessenjurken. Op de catwalk bij Rembo Styling daarentegen zien we veel alternatieve bruidsmode opduiken. Het merk concentreert zich op een niche van de bruidsmarkt en levert een collectie af, die de wensen van een nieuwe generatie bruiden naadloos aanvoelt.

Rembo Styling: voor de authentieke vrouw

Rembo Styling maakt deel uit van de Marylise en Rembo Fashion Group, een Belgisch familiebedrijf dat al decennialang gespecialiseerd is in het design en de productie van kwaliteitsvolle bruidsjurken. De vierde generatie nam recentelijk het roer van het bedrijf over en dat vertaalt zich in de look & feel van het modelabel.

 

De designers luisterden zeer goed naar de verzuchtingen van de bruidsmodezaken en de hedendaagse bruid. De Rembo Styling -bruid is een authentieke vrouw die weet wat ze wil. Ze trouwt heel bewust en houdt rekening met een aantal tradities. Anderzijds wil ze binnen dat kader 100% zichzelf blijven. Ze zoekt eenvoud en authenticiteit.

Rembo Styling bruidsjurk

De details maken je look

Het beeld van de collectie is jong en vertrekt vanuit een prachtige, eenvoudige en betaalbare (korte) jurk, die afgewerkt is met een opvallend detail. Een van de highlights en nieuwkomers in deze lijn is de jumpsuit. Daarnaast zijn er romantische en verfijnde jurken, die zeer comfortabel zitten zonder in te boeten op sensualiteit. De collectie is nonchalant en tegelijkertijd gesofisticeerd. Dit evenwichtige resultaat is best te typeren als ‘boho chic’.

 

Het zijn de details die in deze lijn de look maken, zoals kant met geometrische figuren, de combinatie van stoffen en stijlen zoals zwaardere kant met crêpe, lange mouwen en diepe rugdecolletés en een stuk in knitwear dat links en rechts in de collectie opduikt.

Rembo Styling bruidsjurk

De mooiste bruidsjurk voor je burgerlijk huwelijk

Nieuw in de collectie van 2018 is de ‘Civil’-lijn: een capsule collectie die speciaal ontworpen is om bruiden ook voor hun burgerlijk huwelijk een droomjurk te bezorgen. Civil bestaat uit een achttal stuks en weerspiegelt de bekende boho chic -stijl van Rembo Styling. Alle jurken zijn gemaakt in nobele stoffen zoals een luxueuze, dikke crêpe, chiffon of tule.

 

De afwerking gebeurde met moderne, pure kant. Details zoals een goudkleurige rits of knopen maken het geheel af. Het gaat op het eerste gezicht om heel eenvoudige ontwerpen, maar het is de combinatie die het verschil maakt: de juiste kant met de juiste stoffen en de juiste afwerking.

Rembo Styling bruidsjurk

Op zoek naar een alternatieve bruidslook? Ontdek de volledige collectie van Rembo Styling, en zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.