Een boho trouwjurk, alleen voor de vrijgevochten bruid, zeg je? Nee hoor! Door de fijne combinatie van prachtig kant, luchtig tule en subtiele parels zegt elk type bruid volmondig ‘ja’ tegen deze stijl. Met een reeks adembenemende designs en stijlen maakt de nieuwste collectie van Stella York trouwjurken het makkelijker dan ooit om de boho trouwjurk van je dromen te vinden. Let maar op!

Stella York Style 6555 Boho trouwjurk

Voor de bruid die dromerig en ontspannen door haar dag wilt zweven zijn boho trouwjurken de perfecte keuze. Deze stijl lokt een gevoel van magie en verwondering uit, en zet zo de perfecte sfeer. Opvallend kant en stoffen, zo licht als lucht, creëren samen een eenvoudig silhouet. Hier valt elke bohemian bruid voor! Van een huwelijk op het strand, tot een romantische vlucht met z’n twee: boho trouwjurken zijn vast en zeker dé stijl waar je naar op zoek bent.

Stella York Style 6466 Boho trouwjurk

Dit type jurk is ook perfect voor een romantische tijdloze ceremonie. Of je nu droomt van een volledig kanten trouwjurk met lange mouwen, of iets eenvoudig en modern: boho trouwjurken roepen een ontspannen sfeer op. En geef maar eerlijk toe, dat wilt elke bruid toch wel? De bohemian stijl herken je aan een dromerig gevoel, dat tot leven wordt gebracht door botanisch kant, grafisch parelwerk en lichte stoffen. Samen creëren deze bohemian elementen de mooiste trouwjurken die stuk voor stuk uniek en inspirerend aanvoelen, zonder te ver weg te drijven van traditionele bruidlooks.

Stella York Style 6399 Boho trouwjurk

En zo zetten bohemian trouwjurken de juiste sfeer, en creëren ze een fantastische en dromerige stijl voor elk huwelijk. Ben jij net zo’n fijn als wij? Gebruik de winkelzoeker van Stella York om een verkoper in jouw buurt te vinden, en de jurk van je dromen te passen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.