Op je huwelijksdag wil je er natuurlijk stralend uitzien, en dat tot in de puntjes. De perfecte jurk, zorgvuldige aangebrachte make-up, zacht, glanzend haar en… de ultieme juwelen om het geheel af te maken. Wij verzamelden speciaal voor jou enkele tips om je huwelijkslook helemaal perfect te maken.

Kies voor een metaal dat bij je look past

Kan je niet kiezen tussen zilver en goud? Neem dan een kijkje naar je jurk.

  • Is je jurk spierwit? Kies dan voor platina of zilver voor een harmonieuze look.
  • Is je jurk gebroken wit, ivoor of crèmekleurig? Dan ben je beter af met goud.
  • Is je jurk beige of een felle kleur zoals koningsblauw, smaragdgroen of vlamrood? Juwelen in goud zullen deze rijke kleuren prachtig accentueren.
  • Is je jurk roze? Dan kan je met roze goud een glamoureuze look creëren.

Kies voor sieraden die bij jou passen

Ben je in het dagelijkse leven een nuchtere en sobere vrouw en draag je zelden juwelen? Dan zal je je misschien niet helemaal op je gemak voelen met een blingy tiara op je hoofd. Tenzij je voor een dag een echte prinses wil zijn natuurlijk, niemand houdt je tegen. Zorg er gewoon voor dat je juwelen bij je passen en dat je je er op elk moment van de dag prettig bij voelt.

Hou het eenvoudig

Een tiara én oorbellen én een halsketting én een haarspeld én armbanden zijn misschien een beetje te veel van het goeie. Kies gericht voor enkele statement pieces die je look naar een hoger niveau tillen zonder te overweldigen. Draag je een jurk met een hoge halslijn of een bovenstuk met gedetailleerde borduursels of kant, laat dan die zware halsketting links liggen. Jij en je jurk moeten natuurlijk de ster van de show blijven!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.