Soms kan een modelabel een heuse community tot stand brengen. Sociale media zijn bijvoorbeeld een dankbaar hulpmiddel om bruiden over heel de wereld met elkaar in contact te brengen. Sincerity vraagt haar bruiden dan ook om hun sprookje met de wereld te delen en elkaar te inspireren.

 

Sincerity maakt deel uit van de Justin Alexander Group. Deze ontwerper debuteerde in 1946 vanuit Brooklyn, New York. Decennialang al tekent dit modelabel de perfecte huwelijkslooks, die tegemoet komen aan de noden van de bruid en mixen dit moeiteloos met de heersende modetrends.

Pure liefde in jouw sprookje als bruid

Deze collectie is ontworpen om net zo onvergetelijk te zijn als de vrouw die ze draagt. Elke jurk weerspiegelt de prachtige en gesofisticeerde romantiek van een moderne tijd. Wanneer je eenmaal diegene gevonden hebt met wie je de rest van je leven wil delen, dan wil je ook naar het altaar schrijden in een jurk die die liefde alle eer aandoet.

SIN_3973_0119 sincerity

Vrouwelijkheid en romantiek: een nieuwe wending

Sincerity spotte drie trends tijdens de fashion shows, en trok deze door in elke bruidsjurk. Allereerst zijn er de prinsessenjurken, de klassiekers voor traditionele bruiden, zeg maar. We zagen prachtige baljurken met applicaties in kant en een fijn riempje, maar ook trompetsilhouetten en A-lijn jurken. Bruiden die een gedurfde toets willen geven aan hun look, kiezen een korte bruidsjurk of een deepplunge V-neckline.

 

Kant is en blijft een dankbaar detail bij het ontwerp van een bruidsmodecollectie. Het geeft elke jurk een romantische en dromerige toets. Bij Sincerity zien we silhouetten die volledig in kant vervaardigd zijn, maar we zien het ook als detail opduiken op de iets rustigere designs. Helemaal 2018 zijn de lange mouwen in kant en het tattoo-effect in kant op de rug. De bruidssleep lijkt terug aan terrein te winnen.

 

Steeds meer bruiden zijn zich bewust zijn van hun vrouwelijkheid en willen hun toekomstige verrassen met een sexy look. Sincerity promoot dit ook in de vorm van hun Dare to bare- jurken. Uiteraard blijft het geheel stijlvol, maar een diepe V-hals, een doorschijnende rok, doorkijkbustier of hoge beensplit laten geen enkele toekomstige echtgenoot onberoerd.

SIN_4022_AD_0858 sincerity

Zachte kleuren voor elk huidtype

Voor de collectie van 2018 werden twee nieuwe kleuren toegevoegd: Misty Rose en Lavender Blush. Dit zachte kleurenpalet geeft elk huidtype een boost en is een prima uitgangspunt voor een themahuwelijk.

Cardiff_Top_Chicago-A_Skirt Modeca Bruidsjurk

Zie jij jezelf al stralen in een bruidsjurk van Sincerity? Zoek meteen een winkel in je buurt, en schitter binnenkort als nooit tevoren!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.