In de nieuwe Stella York-bruidscollectie zijn er vier opvallende trends die furore maken en die bijzonder gesmaakt zullen worden door de millennial bride. Ben jij een zo een bruid? Lees dan zeker verder!

 

Martine Harris is de ontwerpster van de Stella York-collecties en zelf een grote fan van huwelijken. De tastbare liefde van een pasgetrouwd stel gebruikt ze als inspiratiebron voor haar collecties.

 

“Ik kijk altijd naar de openingsdans van pasgetrouwde stellen. Als er één les is die ik geleerd heb in dit vak, dan is het wel dat bruiden die zichzelf niet zo serieus nemen, diegenen zijn die het meeste genieten van hun bruiloft. Een eerste dans is de verpersoonlijking van het koppel. En dan maakt het niet uit of je kiest voor een romantische slow of een funky, niet-traditionele hit, die de huwelijksgasten opzweept.”, aldus Martine.

Tag the bride met Stella York

Alles draait om de bruid. Zij wil een echte ster zij op haar mooiste dag en kan het best omschreven worden als ‘fun’ en ‘flirty’. Ze Facebookt, tweet en liket dat het een lieve lust is en volgt de celebrities op de voet. Haar huwelijksverwachtingen voedt ze met plaatjes op Instagram en Pinterest. Naar het voorbeeld van de meest populaire digital influencers, organiseert ze zelf een onvergetelijke huwelijksdag aan een aanvaardbaar budget.

 

Wist je dat Stella York haar real life bruiden zelfs uitdaagt om de foto’s van hun droomdag massaal te delen via sociale media? Daarvoor gebruiken ze een paar speciaal ontwikkelde hashtags. Zo inspireren ze elkaar, en anderen. Mooi, toch?

6603-A1 Stella York Bruidsjurk

Een collectie vol trends

Op de catwalk zagen we vier trends terugkomen. Allereerst lijkt het erop dat delicate spaghettibandjes terug zijn van weggeweest. Bij verschillende modelletjes waren ze bezet met briljantjes en kwamen ze in een kris-kras patroon samen op de rug van de bruid. Mouwen zijn ook nog steeds absoluut fashionable en komen in verschillende vormen voor. Korte off- the-shoulder mouwtjes worden afgewisseld door lange mouwen in kant én met een bloemenmotief voor een romantische toets.

 

De derde trend komt recht van de rode loper. Daar spotten we namelijk steeds meer V-halzen, die elke bruid flatteren ongeacht haar lichaamsbouw. Tot slot is er een nieuwe interpretatie gegeven aan de cut-out trend. Dit seizoen zijn ze speelser, maar het veelvuldig gebruik van kant is een blijver.

6530 AD Stella York Bruidsjurk

Ben jij een millennial bruid die maar al te graag haar droomdag wilt delen met de rest van de wereld? De nieuwste collectie van Stella York is vast iets voor jou. Via de winkelzoeker ontdek je meteen waar je jouw favoriete bruidsjurken kunt passen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.