Sweetheart Gowns maakt deel uit van de Justin Alexander Group. Deze ontwerper debuteerde in 1946 vanuit Brooklyn, New York. Decennialang al tekent dit modelabel de perfecte huwelijkslooks die tegemoet komen aan de noden van de bruid en mixen dit moeiteloos met de heersende modetrends.

 

Het modelabel speelt in op de wensen van bruiden, die als klein meisje al droomden van hun huwelijksdag. Niets voor niets wordt deze lijn ook wel ‘the sweetest collection’ genoemd.

De bruidsjurk van je dromen

De bruid een droomjurk geven die tot de verbeelding van elke vrouw spreekt gecombineerd met de heersende modetrends, ervaring, vastberadenheid en liefde voor het vak, dat is het vertrekpunt van elke collectie. Een correcte prijs-kwaliteitverhouding is uiteraard een belangrijk aandachtspunt.

SWH_1139_0044 sweetheart the sweetest collection

Modern of speels? Aan jou de keuze

Drie trends kunnen we uit het lookbook van deze bruidslijn afleiden. Allereerst zijn er de modern chic silhouetten. Zij gaan terug naar de essentie van mode. Opvallend is de strakke belijning van de jurken en het gebruik van mikado zijde, wat de elke look een gratie en een statige allure geeft. Eenvoud siert én zegeviert.

 

De tweede trend die we spotten, is de aanwezigheid van prachtige rugpartijen. Aplliqués in kant of bloemenmotieven. Het is duidelijk dat de rug de eyecatcher van de bruisjurk anno 2018 is.

 

Tot slot zijn er de jurken die als ‘fun and flirty’ geklasseerd kunnen worden. Fantasierijkere jurken met extra details, een V-hals of bredere rokken met laagjes, onderstrepen het speelse karakter van de bruid.

 

De stoffen die gebruikt worden zijn altijd zacht en licht.

SWH_1134_0229 sweetheart the sweetest collection

Ontdek je persoonlijke stijl

Op de website van Sweetheart Gowns kan je deelnemen aan een stijlquiz. Op basis van een aantal vragen, kom je te weten welke jurken matchen met jouw persoonlijkheid. Ben jij fun & flirty, the girl next door of sweet & innocent?

SWH_1119_0092 sweetheart the sweetest collection

Ontdekken of jij lief genoeg bent voor deze collectie? Pas je favoriete bruidsjurken in één van de geselecteerde bruidswinkels. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.