Meer en meer koppels kiezen om een eigen website te maken voor hun huwelijk. De hippe bruid en bruidegom hebben vast en zeker al een computermuis in de aanslag! Deze website geeft traditioneel informatie over de locatie en het tijdstip van ceremonie en receptie, laat gasten zich registreren en verstrekt vaak ook wat achtergrondinformatie over het koppel. Maar welke info is nu een echte must? Een overzicht!

Dresscode

Vermeld op je website zeker de dresscode van je huwelijk (als je die hebt). Naast bepaalde kleuren die gewenst of juist not-done zijn, kan je best ook nadrukkelijk informeren als een deel van je huwelijk buiten door gaat. Een gewaarschuwd man/vrouw is er twee waard!

RSVP

Een registratiemodule voor gasten is voor beide partijen handig, zoveel is zeker. Maar zorg ervoor dat pakweg je oma ook op een traditionelere manier haar aanwezigheid kan turven voor je grote dag. Houd beide lijsten goed bij, zodat je niet per ongeluk mensen gaat dubbel tellen.

Catering

Geef gasten de mogelijkheid om bepaalde voedselallergieën aan te geven via de website. Zo vermijd je lastige taferelen op het huwelijk zelf en hebben ook je gluten- en lactose-intolerante nicht en nonkel een leuke, zorgenvrije avond.

Vervoer

Je website is ideaal om wegbeschrijvingen en kaarten op te plaatsen zodat ook de gasten die de buurt niet kennen met gemak de weg vinden naar je zaal, de kerk of het gemeentehuis. Je kan op voorhand ook een aantal afspraken maken met bijvoorbeeld taxibedrijven uit de buurt en links en telefoonnummers plaatsen.

Accommodatie

Wanneer je gasten hebt die liever overnachten kan je hen helpen door links naar naburige B&B’s of hotelletjes op je website te zetten. Zo hoeven de gasten dit zelf niet allemaal uit te zoeken en kan jij misschien nog een leuke deal sluiten; een gratis overnachting bijvoorbeeld, wanneer je wat extra gasten aanlevert?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.