Valentijn, de dag van de liefde. En ten huwelijk gevraagd worden, net op die dag? Te cheesy voor jou? Voor sommige mensen is dit het meest romantische idee ooit. Met de juiste planning en een leuk idee is het een memorabel moment om je te verloven. Geen chocolade, maar een echt liefdesdaad als cadeau. Wij vertellen je hoe je dat doet. Zo ben je al voorbereid voor volgend jaar.

 

Theoretisch gezien is Valentijn de ideale dag. De romantische sfeer hangt in de lucht, restaurants gooien met aanbiedingen en de winkels liggen vol met kleine cadeautjes. Op dit moment is het eigenlijk heel gemakkelijk om te vinden wat je zoekt.

 

Anderzijds is het misschien cliché, en voorspelbaar. Hou je niet van het commerciële aspect, en het gevoel dat er een heleboel mensen zich verloven op die dag? Wacht je liever op het juiste unieke moment, zonder te focussen op een kalenderdag? Dan sla je dit best over.

Valentijn verloving

Gebruik Valentijn in je voordeel

Rond Valentijn ligt de winkel vol met kleine cadeautjes voor je geliefde. Het ene al wat gepaster als het andere, maar keuze is er genoeg. Maak daar gebruik van, en kies een klein cadeautje uit voor elke dag van februari tot Valentijnsdag zelf. Ga voor kleinigheden, die wel een grote waarde hebben voor jullie als koppel. Op 14 februari eindig je met een moment suprême: een prachtige verlovingsring. Het mooiste cadeau ooit!

Schrijf kaartjes met een boodschap

Ook al houd je niet van Valentijn: een lief kaartje is altijd heel leuk. Zeker als er een mooie boodschap op staat van de liefde van je leven. Het wordt nog mooier als je wordt verrast met een hele brievenbus vol cheesy valentijnskaartjes. Een kaartje voor elke reden waarom je schatje zoveel van je houdt. Het laatste kaartje geef je persoonlijk af. Daar staat namelijk wel een héél mooie boodschap op: “Wil jij mijn Valentijn zijn? Voor nu en altijd?” En dan komt de ring tevoorschijn …

Plan een romantisch weekendje weg

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je helemaal af te zonderen van je normale situatie. Een romantisch weekendje weg met z’n twee. Om deze dag op en top romantisch te kunnen vieren, of net om ervan los te trekken. Het is in ieder geval het ideale moment om op de knie te gaan. Of je dat nu doet met veel toeters en bellen in jullie favoriete restaurant, of net heel intiem op een plek met veel herinneringen. Die keuze is aan jullie.

Is het iets voor jou? Snak jij naar een romantisch aanzoek op Valentijn? Of is het misschien net gebeurd? Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: zo’n verloving is een prachtig moment, en blijft voor altijd een prachtige herinnering.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.