Jouw getuige, da’s je rechterhand. Geen makkelijke job! Toch vergeten veel bruidjes af en toe hoe belangrijk die getuige wel niet is. Het is je redder in nood. Letterlijk. Wij vertellen je waarom.

Ze is er op alle belangrijke momenten

Als het nu gaat over het proeven van de bruidstaart tot de pas-afspraak van je bruidsjurk: je getuige is er bij, en zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt als bruid. Die belangrijke momenten brengen soms wat stress met zich mee, maar je getuige zorgt ervoor dat jij daar niets van hoeft te merken. Waarschijnlijk heeft ze al heel wat brandjes geblust waar jij niet eens iets van af wist!

Ze organiseert een memorabel vrijgezellenfeest

Een leuke taak, dat is zeker. Dat is toch geen opgave? In principe niet, want iedereen heeft er zin in, en meestal denkt en plant iedereen dan ook mee. Soms is dat echter niet het geval. Dan is het aan de getuige om er toch voor te zorgen dat alles tip top in orde is. En of ze dat doet, want jouw vrijgezellen is een topfeestje, en daar heeft ze werkelijk alles voor over!

Ze is een lopende agenda 

Jouw getuige, die heeft altijd (écht altijd) een stapel to-do lijstjes in haar handtas zitten. En ja: ook haar keukentafel ligt waarschijnlijk vol. Het is maar goed dat we ‘t nog niet eens hebben over haar auto. Tjah … Zij plant, belt, en regelt, en helpt jou om aan belangrijke zaken te denken. Bovendien staat ze altijd klaar met goede raad bij moeilijke beslissingen.

getuige taken

Ze heeft een paar schouders om op te huilen

In die hele plan-periode van je huwelijk staat ze ook voor je klaar als emotionele steun. Haar schouders zijn sterk, en jij maakt daar gretig gebruik van. Een huilbui hier, een stressmoment daar: je getuige weet ondertussen heel goed hoe ze daarmee moet omgaan, en weet je altijd weer op te vrolijken. Ook tussen het plannen door herinnert ze je eraan om af en toe te ontspannen. Dat is geld waard!

Ze ontvangt gasten, cadeaus en enveloppen

Wees er maar zeker van: op de dag van je huwelijk ben jij continu in de weer met het begroeten van mensen en het ontvangen van cadeaus. En je getuige? Die vangt hoogstwaarschijnlijk de gasten op die niet meteen tot bij jou geraken. Zij is namelijk goed op de hoogte van waar je bent, en wat de planning is. Bovendien zorgt ze ervoor dat jouw cadeaus op een veilige plek terechtkomen. Een niet te onderschatten taak!

getuige huwelijk bruidsmeisje

Ze heeft al je musthaves op zak

Je getuige weet wat je nodig hebt, en zorgt er voor dat je die dingen onmiddellijk ter beschikking hebt wanneer de nood hoog is. Van lippenstift tot naald en draad, van pijnstillers tot haarspeldjes: zij heeft alles bij in een noodkit. Je bent maar voor één dag een echte bruid. Het is dus een heel ontspannend gevoel om te weten dat er iemand klaarstaat met al je musthaves, en jij niet hoeft rond te lopen met al die spullen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.