Sommige bruiden kiezen er heel bewust voor om géén vrijgezellenfeestje te houden. Waarom zou je je leven als vrijgezel vieren, als je net kiest voor de liefde van je leven? Wel, daar zijn een paar heel goede redenen voor. Die delen we maar al te graag met jou!

Een spetterend einde voor een nieuw begin

Voor eens en voor altijd: het gaat er niet over dat je het oude hoofdstuk niet wílt afsluiten, maar net over het feit dat je het op een optimale manier wilt doen. Het is tijd voor een nieuw verhaal, maar dat wil niet zeggen dat je geen afscheid mag nemen van je tijdperk als vrijgezel. Integendeel: door op een leuke manier definitief een einde te maken aan je leven als ongetrouwde vrouw of man, krijg je des te meer zin in een nieuwe tijd.

 

Dat geldt trouwens niet alleen voor jou en je partner, maar ook voor je vriendengroep. Als jij een andere richting uit gaat, is dat voor je vrienden ook een hele aanpassing. Je kan dus maar best genieten van de tijd die je hebt. Je vrijgezellenfeestje is het perfecte moment om terug te denken aan fijne tijden. Een moment om herinneringen op te halen en gelukkig te zijn met alles dat je al had. En dat wil helemaal niet zeggen dat de toekomst er minder rooskleurig uitziet. Integendeel!

vrijgezellenfeestje

Een moment van ontspanning en fun tussen alle drukte

Tijdens je vrijgezellenfeestje breng je echte quality time door met je vrienden. Even alles loslaten en fun hebben. Héérlijk! Dit is het moment waarop je je eens helemaal kunt laten gaan in de afleiding. Al is het maar voor even. Het is niet fijn om altijd maar te blijven gaan, zonder even stil te staan. Je vrijgezellenfeestje is daarvoor de ideale gelegenheid: helemaal jezelf zijn en ten volle genieten. Da’s belangrijk voor jou, maar ook voor je vriendinnen. Zo worden jullie gelukkiger. Ahja, want jullie creëren ineens heel wat nieuwe momenten om samen te koesteren.

Een uniek moment met vriendinnen om nooit meer te vergeten

Laten we eerlijk zijn: een vrijgezellenfeestje waarop je alleen maar feest en drinkt, een stripper uitnodigt en een les paaldansen volgt: da’s verleden tijd. Bekijk het als een moment waarop je vrienden je trakteren op iets wat je altijd al wou. Een activiteit van je bucket list. Ideaal! Natuurlijk organiseer je jouw feestje niet zelf, maar als je vrienden je goed genoeg kennen zorgen zij er wel voor. Een hint hier en daar kan trouwens nooit kwaad.

 

Hoe jij je vrijgezellen ook viert, het is een belangrijke gelegenheid om eeuwig te koesteren. Je deelt het samen met je beste vrienden, en dat op zich is al een prachtig geschenk!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.