Een huwelijk wordt nog steeds voorgesteld als het meest romantische en fantastische moment van je leven. Zo ook je huwelijksreis, maar wat mensen je soms vergeten te vertellen is dat er ook op je huwelijksreis dingen kunnen mislopen. Hier bespreken we drie dingen die niemand je vertelt over je huwelijksreis.

Plannen

In de weken of maanden voor een normale reis hou je je meestal bezig met opzoekingswerk over je gekozen bestemming. Op die manier kan je je tijdens de reis zelf helemaal ontspannen. De weken en maanden voor je huwelijksreis, daarentegen, zijn meestal heel stresserend en je moet al enorm veel dingen plannen en voorbereiden voor je huwelijk. Het gebeurt dus vaak dat je het plannen van je huwelijksreis over het hoofd ziet. Wanneer je écht de tijd niet vindt om je huwelijksreis te plannen kan je kiezen voor een verrassingsvakantie: laat je bestemming door iemand anders kiezen en geniet van een vakantie die je zelf misschien nooit zou hebben gekozen!

Ongelukjes

Ongelukjes op huwelijksreis

Net zoals op een normale reis kan er ook op je huwelijksreis iets misgaan. Het hotel waar je logeert is niet zo mooi als op de foto of je krijgt autopech tijdens een rondrit. Probeer deze kleine tegenslagen te relativeren en zorg dat een kleine tegenslag je volledige huwelijksreis niet verpest. Wees ook slim en zorg dat je een uitgebreide reisapotheek meeneemt; je hele reis kan vallen of staan met een paar tabletjes paracetamol.

Ontspanning

Door alle adrenaline die door je lijf giert na je huwelijksfeest kan het soms even duren voor je in de vakantiesfeer komt. Meestal duurt dat namelijk net iets langer dan een uurtje of twee zonnen en een sterke cocktail om te relaxen. Wees hierop voorbereid en plan de grote avontuurlijke excursies in de tweede helft van je vakantie. Een andere tip: neem voldoende tijd tussen je huwelijk en huwelijksreis. Zo kan je een beetje bekomen en geniet je twee keer voor 100 procent!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.