Zeg je zeemeermin trouwjurk, dan zeg je sexy. In de bruidsmode staat dit silhouet bekend als een van de meest sexy pasvormen die er bestaan. Toch is deze pasvorm net zo goed tijdloos en enorm elegant. De perfecte keuze voor elke bruid die wat Hollywood Glamour aan haar trouwfeest wilt toevoegen.

 

Wanneer je probeert te beslissen of een zeemeermin trouwjurk wel iets voor jou is, denk dan altijd aan de vorm die je met je trouwjurk wilt creëren. Zeemeermin trouwjurken zijn gekend door hun slanke pasvorm, vanaf de halslijn, door tot de heupen. Pas aan je knieën krijgt de jurk een dramatisch volume. Dat geeft de rok een opvallende look, die je wel eens met een vissenstaart zou kunnen vergelijken. Vandaar natuurlijk ook de naam, zeemeermin trouwjurk.

 

Dit type jurk creëert prachtige vormen, en zet jouw vrouwelijkheid in de verf. Met gesofisticeerd naaiwerk en luxe kant, vormen deze trouwjurken de perfecte keuze voor de bruid die zich sexy wilt voelen op haar grote dag. Of je dat nu iets traditioneler aanpakt, met een hartvormige halslijn, of net in een vintage stijl, met speciale versieringen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben alvast heel wat inspiratie voor je klaar staan, van een aantal topmerken in de bruidsmode.

Moderne vintage: de perfecte combinatie

De ontwerpers van Essense of Australia brengen de zeemeermin trouwjurken naar een nieuwe hoogte met de nieuwste collecties. Door een opmerkelijk oog voor detail en verfijnde elegantie, zijn deze trouwjurken modern, chique en een absolute aandachtstrekker voor je gasten. Elke bruid valt meteen voor de vintage-feel van deze trouwjurken, in combinatie met de moderne look.

Essense of australia style D2372 zeemeermin trouwjurk
Essense of australia style D2365 zeemeermin trouwjurk

Speelsheid met een tikje glamour

Ontwerpster Stella York kiest steevast voor prachtig parelwerk en luxueus kant voor haar zeemeermin trouwjurken. Ze zoekt inspiratie in flirterige en speelse designs, en dat zie je meteen in haar nieuwste collectie. Stella York geeft de zeemeermin trouwjurk een nieuwe dimensie, met haar frisse ontwerpen voor het nieuwe seizoen. Deze jurken zijn perfect voor de bruid die iets fris, en toch glamoureus wilt.

Stella York style 6496 zeemeermin trouwjurk
Stella York style 6314 zeemeermin trouwjurk

Trendy en romantisch

En als het gaat over opvallende collecties, dan is er geen enkele designer die zo on trend is als Martina Liana. Haar trouwjurken zijn gemaakt voor onvergetelijke momenten en eeuwige liefdesverhalen. Pure romantiek! Ook deze collectie geeft je een hele nieuwe kijk op zeemeermin trouwjurken. Martina Liana past haar kenmerkende stijl toe op elke nieuwe trouwjurk, waardoor ze meteen opvallen bij elke bruid.

Martina Liana style 582 zeemeermin trouwjurk
Martina Liana Style 852 zeemeermin trouwjurk

Welke is jouw favoriet? Het maakt niet uit welke zeemeermin trouwjurk jij kiest precies kiest. Zolang ze jou maar zelfzeker en sexy doet voelen, met jouw persoonlijkheid als centrale schoonheid.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.