Je trouwjurk is natuurlijk het allerbelangrijkste van je hele trouwlook. Om het plaatje helemaal af te maken, denk je best ook nog aan een paar andere elementen. Één daarvan is je kapsel. Niet altijd een makkelijke keuze voor de bruid. Daarom helpen we je graag op weg, met een paar kapsels die altijd passen, bij iedereen.

Lang en los

Als er een kapsel is dat altijd mooi is bij een bruid, dan zijn het wel losse lokken. Veel volume en een subtiele krul: dit kapsel past bij iedereen. Je kan er dan ook echt alle kanten mee uit. Volledig los, een mooi accessoire, of heel lichtjes opgestoken. Er is geen twijfel mogelijk: dit is echt een topper!

Losse lokken trouwkapsel

Gevlochten of in een staart

Liever iets meer controle? Met een vlecht of staart creëer je eender welke look, nonchalant of strak. Een lage staart met een mooie krul, of net een losse vlecht met een fijn accessoire. Alles kan en alles mag! Dit type kapsel is het allermooist bij lang haar, maar kan zeker ook voor bruidjes met een bob.

Gevlochten of een staart trouwkapsel

Half opgestoken

Het beste van beide werelden? Dan ga je best voor een half opgestoken kapsel. Je haar blijft weg uit je gezicht, maar je ziet er toch super romantisch uit. Een fijn voordeel: dit kapsel tover je ‘s avonds heel makkelijk om tot een iets meer nonchalante feestlook. Hier en daar een speldje weg, en voila!  

Half opgestoken trouwkapsel

Volledig opgestoken

En natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor een volledig opgestoken kapsel. Dit blijft gegarandeerd de hele dag mooi zitten, zonder dat je er nog naar hoeft om te kijken. Kies voor een lage en nonchalante dot op een boho feest, en voor een ingevlochten haarband op een moderner feest. Je maakt het helemaal af met een mooie speld of bloemenkrans.

Opgestoken trouwkapsel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Blijf op deze manier steeds op de hoogte van de trends in de bruidssector.